Official logo of Hungarian Rockstar Club.

Hungarian Rockstar Club

Célunk az olyan minőségű tartalmak elkészítése, amiket mi is szívesen használunk és olvasunk.

Ezzel a mottóval dolgozunk az év minden napján. A Hungarian Rockstar Club 2018-ban jött létre azzal a céllal, hogy a Rockstar Games követőinek igényeit maximálisan kielégítse. További célunk, hogy segítsük a Rockstar Games munkáját, öregbítsük hírnevüket és népszerűsítsük a legsikeresebb játékaikat. Alapelveink azóta sem változtak – a hét minden napján, a nap 24 órájában azon dolgozunk, hogy minden követőnk azonnal értesülhessen a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

Fő célunk egy olyan globális rendszer és közösség kialakítása volt, ahol a játékosok és a rajongók megtalálhatják a számukra megfelelő tartalmakat és híreket. 2022-re nagy örömmel mondhatjuk, hogy sikerrel jártunk, hiszen több, mint tíz közösséggel, számos közösségi média felülettel, több partnerrel és összesen több, mint 30.000 követővel rendelkezünk szerte Magyarországon és a világban. Elkötelezetten támogatjuk a tehetséges, valamiben kiemelkedő játékosokat, de emellett minden nap azon dolgozunk, hogy Magyarországon létrejöhessen egy olyan hely, ahol minden játékos moderált közösségben, gyorsan és egyszerűen megtalálhat mindent és játékos társakat is kereshet a többjátékos címekhez. Folyamatosan próbálunk újabb fejlesztéseket hozni, amikkel még szélesebb körben ki tudjuk szolgálni a játékosok és a Rockstar Games követőinek igényeit.

Magyarországon a Hungarian Rockstar Club a legnagyobb, és egyedülálló módon az egyetlen olyan vállalkozás, ami jóváhagyással rendelkezik a Rockstar Games fenntartó- és anyavállalatától, valamint kiadójától, a Take-Two Interactive-től, mint „Fan-created company”. Működésünk, nevünk, logónk, arculatunk és csatornáink az ő jóváhagyásukkal és időközönkénti ellenőrzésével működnek és üzemelnek. 2019-ben újabb sikereket értünk el, hiszen hivatalos viszonteladói partnere lettünk a Take-Two Interactive egyik fő, hivatalos partnerének, a Nexway-nek, így lehetőségünk van hivatalos Rockstar Games címeket is értékesíteni, hogy még többet nyújthassunk követőinknek.

Fontos kiemelni, hogy bár vannak kapcsolataink a fejlesztőkkel, nem állunk kapcsolatban a Rockstar Games-szel és nem vagyunk hivatalos csatorna. Megnevezésünk úgynevezett „Fan-created company”. Semmilyen szerződés nem köt minket a kiadóhoz, csatornáinkat pedig nem a Rockstar Games vagy a Take-Two Interactive tartja fenn.

A Take-Two Interactive-val kötött korábbi megállapodásunknak köszönhetően hivatalosan, jóváhagyottan működünk, amennyiben a megállapodásban egyeztetett feltételeknek megfelelünk.

A Hungarian Rockstar Club kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ne sértse meg a Take-Two Interactive jogait. A weboldalainkon és közösségi média felületeinken megjelenő tartalmak a Take-Two Interactive által szerzői jogvédett elemek. A szerzői jogok egyedüli és kizárólagos tulajdonosa a Take-Two Interactive. Ezen tartalmakat kizárólag a Rockstar Games jó hírének öregbítése, valamint a Rockstar Games játékainak népszerűsítése végett jelenítjük meg. A működésünk körülményeivel kapcsolatos további információkért látogass el a huroc.com/notice oldalra.

A Hungarian Rockstar Club szívesen fogad minden bejövő tartalmat a játékos közösségtől. Mindemellett szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a Hungarian Rockstar Club számára elektronikusan vagy bármilyen egyéb formában eljuttatott tartalmak a Hungarian Rockstar Club kizárólagos tulajdonát képezik, így az elküldést követően rendelkezünk a jogokkal, hogy sokszorosítsuk, átalakítsuk, megosszuk vagy továbbértékesítsük a hozzánk beérkezett bármilyen elemet, beleértve a szöveges, képi- és hanganyagokat is. Az elemek Hungarian Rockstar Club számára való elküldéssel elfogadod az imént említett feltételeket.

Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.