Hungarian Rockstar Club

Rólunk

Célunk az olyan minőségű tartalmak elkészítése,
amiket mi is szívesen használunk és olvasunk.

Hungarian Rockstar Club

A Hungarian Rockstar Fan Club 2018 nyarán jött létre azzal a céllal, hogy a Rockstar Games követőit maximálisan szórakoztassa.

Fő célunk egy olyan globális rendszer és közösség kialakítása, ahol a játékosok, követők és rajongók megtalálhatják a számukra megfelelő tartalmakat és híreket. 2020-ra már örömmel mondhatjuk, hogy több, mint 15.000 követőnk van több, mint 10 közösségi média csatornán. Elkötelezetten támogatjuk a tehetséges, valamiben kiemelkedő játékosokat, de emellett minden nap azon dolgozunk, hogy Magyarországon először létrejöhessen egy olyan hely, ahol mindenki moderált közegben, gyorsan és egyszerűen megtalálhat mindent és játékos társakat is kereshet. Folyamatosan próbálunk újabb fejlesztéseket elhozni, amikkel még szélesebb körben ki tudjuk elégíteni a játékosok és a Rockstar Games követőinek igényeit.

Jelenleg Magyarországon a Hungarian Rockstar Fan Club az egyetlen, ami bejegyzett vállalkozásként működik a Rockstar Games követőinek szórakoztatása érdekében. Minden nagyobb közösségi média csatornán jelen vagyunk, tevékenységünk pedig a kiadó minden fontos és népszerű játékára kiterjed, beleértve: Grand Theft Auto V és Grand Theft Auto Online. A 2018-ban megjelent és azóta is folyamatosan sikert arató Red Dead Redemption 2 és Red Dead Online is a fő tevékenységeink közé tartozik, de magával a kiadóval és az azt fenntartó Take-Two Interactive Software, Inc. vállalattal is foglalkozunk.

Szintén egyedülállóan, a Hungarian Rockstar Fan Club jóváhagyással rendelkezik a Rockstar Games fenntartó- és anyavállalatától, a Take-Two Interactive Software, Inc. munkatársaitól, mint rajongói vállalat. Működésünk, nevünk, logónk, arculatunk, csatornáink és elérhetőségeink az ő jóváhagyásukkal és időközönkénti ellenőrzésükkel működnek. 2019 őszétől kezdve hivatalos viszonteladói partnere vagyunk a Take-Two Interactive egyik fő partnerének, a Nexway vállalatnak, így lehetőségünk van hivatalos Rockstar Games játékokat is értékesíteni, hogy még többet nyújthassunk követőinknek.

További információk: management@huroc.com

Fontos kiemelni, hogy nem állunk kapcsolatban a Rockstar Games csapatával és nem vagyunk hivatalos csatorna. Rajongói vállalatként (“Fan-created company”) működünk jelenleg. Semmilyen szerződés nem köt minket a kiadóhoz, csatornáinkat pedig nem a Rockstar Games vagy a Take-Two Interactive tartja fenn.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki itt velünk, támogat minket és erősíti a HUROC közösségét és munkáját!

Csapatunk

Price

Barna András
Társtulajdonos
Grafika & Arculat

Geri

Sárffy Gergő
Társtulajdonos
Fejlesztések & Programozás

Lewis

Halasi Lajos
Társtulajdonos
Marketing, PR & Hírek

Daco

Pinczés Dávid
Globális Adminisztrátor
Moderátor Vezető

Tacco

Berényi Benedek
Globális Adminisztrátor
Moderátor Vezető

Dávid

Cziráki Dávid
Globális Adminisztrátor
Moderátor Vezető

Thomas

Eszéki Tamás
Globális Moderátor

Vadász

Vadász Bence
Globális Moderátor

Vitya

Csenki Viktor
Discord Moderátor

Márk

Böröcz Márk
Discord Moderátor

Fanni

Horváth Fanni
Artist

Elérhetőségeink

Általános
elérhetőség

PR & Együttműködés
elérhetőség

Messenger
elérhetőség

Karrier
oldal

További elérhetőségek
Keresés

HRC News

Grand Theft Auto

Red Dead Redemption

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.