Rólunk

Ismerd meg a Hungarian Rockstar Club csapatát!

Rólunk

Ismerd meg a Hungarian Rockstar Club csapatát!

Ismerd meg közelebbről is a Hungarian Rockstar Club csapatát! 2018-ban három alapítónk létrehozta a közösséget, ami az évek során Magyarország legnagyobb, a Rockstar Games köré épülő vállalkozásává nőtte ki magát.

Célunk az olyan minőségű tartalmak elkészítése,
amiket mi is szívesen használunk és olvasunk.

Hungarian Rockstar Club

A Hungarian Rockstar Club 2018 nyarán jött létre azzal a céllal, hogy a Rockstar Games követőit maximálisan szórakoztassa. Célunk azóta sem változott – a hét minden napján, a nap 24 órájában azon dolgozunk, hogy minden követőnk azonnal értesüljön minden hírről és újdonságról.

Fő célunk egy olyan globális rendszer és közösség kialakítása volt, ahol a játékosok, követők és rajongók megtalálhatják a számukra megfelelő tartalmakat és híreket. 2022-re már örömmel mondhatjuk, hogy több, mint 25.000 követőnk van több, mint 10 közösségi média csatornán. Elkötelezetten támogatjuk a tehetséges, valamiben kiemelkedő játékosokat, de emellett minden nap azon dolgozunk, hogy Magyarországon először létrejöhessen egy olyan hely, ahol mindenki moderált közegben, gyorsan és egyszerűen megtalálhat mindent és játékos társakat is kereshet. Folyamatosan próbálunk újabb fejlesztéseket elhozni, amikkel még szélesebb körben ki tudjuk elégíteni a játékosok és a Rockstar Games követőinek igényeit.

Jelenleg Magyarországon a Hungarian Rockstar Club az egyetlen, ami bejegyzett vállalkozásként működik a Rockstar Games követőinek szórakoztatása érdekében. Minden nagyobb közösségi média csatornán jelen vagyunk, tevékenységünk pedig a kiadó minden fontos és népszerű játékára kiterjed, beleértve: Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online, Red Dead Redemption 2, Red Dead Online, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition és sok más. A játékok mellett magával a Rockstar Games-szel és az azt fenntartó Take-Two Interactive vállalattal is foglalkozunk.

Szintén egyedülállóan a Hungarian Rockstar Club jóváhagyással rendelkezik a Rockstar Games fenntartó- és anyavállalatától, a Take-Two Interactive munkatársaitól, mint rajongói vállalat. Működésünk, nevünk, logónk, arculatunk, csatornáink és elérhetőségeink az ő jóváhagyásukkal és időközönkénti ellenőrzésükkel működnek. 2019 őszétől kezdve hivatalos viszonteladói partnere vagyunk a Take-Two Interactive egyik fő partnerének, a Nexway-nek, így lehetőségünk van hivatalos Rockstar Games játékokat is értékesíteni, hogy még többet nyújthassunk követőinknek.

Fontos kiemelni, hogy nem állunk kapcsolatban a Rockstar Games csapatával és nem vagyunk hivatalos csatorna. Rajongói vállalatként (“Fan-created company”) működünk jelenleg. Semmilyen szerződés nem köt minket a kiadóhoz, csatornáinkat pedig nem a Rockstar Games vagy a Take-Two Interactive tartja fenn.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki itt velünk, támogat minket és erősíti a Hungarian Rockstar Club közösségét és munkáját!

 

Csapatunk

Most már eleget olvastál rólunk. Lássuk, hogy pontosan kik is azok, akiknek köszönhetően működik a Hungarian Rockstar Club!

Keresés

HRC News

Játékok

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.