Hungarian Rockstar Club

Már elérhető:

Bounty Hunters

Új, Prestigious Bounty

Hunter License

A vadnyugat a törvénytelenség melegágya – ahol a prédából üldöző lesz, az üldözőből pedig préda. A törvény képviselői azért küzdenek a bűnözés ellen, éppen ezért is keresnek most lelkes, elhivatott és profi Bounty Hunter-eket, akik a legveszedelmesebb banditákat is képesek elfogni.

Akár a profi Distinguished szintű, vagy a Novie szintű Bounty Hunter szinten tartasz, ez a Role biztosan nem idegen számodra sem.

A Prestigious Bounty Hunter License már elérhető és 10 új Rank érkezett vele a már meglévő Bounty Hunter Role Rank szintekhez vadonatúj, professzionális képességekkel, fegyverekkel, hátasokkal, Infamous Bounty célpontokkal a Bounty board táblákon és még sok mással.

A Prestigious Bounty Hunter License a Bounty Board táblákon vásárolható meg, ha már rendelkezel a Bounty Hunter License szerződéssel – ára 15 Gold Bar. Ha pedig eléred a Bounty Hunter Rank 30-at, akkor is szerezhetsz Bounty Hunter XP-t – hiszen azok átválthatóak lesznek RDO$ és Gold formában az Awards menüben.

Mindemellett, a Bounty Hunter License 5 Gold Bar kedvezménnyel vásárolható meg, ha még csak most vágsz bele a fejvadászatba – ráadásul minden Rank 20 alatti Bounty Hunter termék is 40% kedvezménnyel vásárolható meg.

LEGENDARY BOUNTY GENE BEAU FINLEY

A Prestigious Bounty Hunter játékosoknak érdemes figyelniük a helyi Bounty Board táblákat, mert a következő hetekben vadonatúj Legendary Bounty-k válnak majd elérhetővé – a mai naptól már elérhető a Gene “Beau” Finley Legendary Bounty.

Finley köztudottan veszélyes és híres a bankrablásairól a déli tájakon, éppen ezért a törvény a lehető leghamarabb szeretné őt rács mögött tudni. Vigyázz, mert ez a bandita jól felfegyverzett – és a Bayou Nwa közelében található. A bandatagjai szintén veszedelmesek, úgyhogy csak óvatosan…

Outlaw Pass No. 4

Megérkezett a következő Outlaw Pass is a Red Dead Online világába új öltözékekkel, reakciókkal, tábor fejlesztésekkel és sok mással. A The Naturalist Photo Challenge nyertes képei pedig már elérhetőek a játékban, mint Camp Flag, Moonshiner Bar Photo és Photo Studio Background a Wheeler, Rawson & Co. Club keretein belül.

Azok, akik megvásárolják az Outlaw Pass-t 40 Gold Bar-ért, vadonatúj jutalmakat oldhatnak fel, beleértve: különleges téli ruházatok, új Satchel Pamphlet, Skill Pamphlet, Advanced Camera filterek, bónusz RDO$ és akár 30 Gold Bar, meg persze néhány speciális jutalom. Érvényes március 15-ig.

Ezen a héten pedig minden játékos, aki megveszi az Outlaw Pass No. 4-et, kapni fog 400 RDO$-t és 10 Gold Bar visszatérítést a vásárlástól számított 72 órán belül.

Fejlesztések, Bónuszok, Új Hátasok és sok más

Rengeteg fejlesztés és hibajavítás elérhetővé vált a mai frissítéssel, beleértve azt is, hogy mostantól több frizura és szakáll is kombinálható és az Advanced Camera már lovaglás közben is használható. A Bounty Hunter játékosok mostantól használhatják az új Gunspinning Management opciót a Player Menüben, hogy különböző trükköket használjanak.

Ezen a héten új bónuszok és kedvezmények is érkeztek a játékba: minden Bounty Hunter Mission küldetésért dupla XP jutalom és minden Free Roam Mission küldetésért, Free Roam Eseményért és Bounty Mission küldetésért megemelt RDO$ & XP jár december 8-ig.

A fentiek mellett dupla XP a jutalom minden A Land of Opportunities Mission küldetésért is, ráadásul 100 RDO$ jutalom is szerezhető minden teljesített küldetés után.

Minden Red Dead Online játékos 2000 Club XP és 2000 Bounty Hunter XP jutalmat is kap ezen a héten; akik pedig Rank 5 felett vannak, azoknak egy Treasure Map, a Rank 10 felettieknek pedig egy ingyenes Ability Card is jár minden egyes küldetés után.

Látogass el a helyi Stable üzletekbe az új Mustang és Missouri Fox Trotter hátasokért – ráadásként pedig minden Pamphlet, Melee Weapon és Thrown Weapon 30% kedvezménnyel szerezhető meg december 8-ig. A Wilderness Outfitters boltban 40% kedvezménnyel vásárolható meg minden Tent, Camp Theme, Camp Dog és a Fast Travel Post is.

További kedvezmények:

 • 30% kedvezmény minden Stable Slot árából
 • 30% kedvezmény minden Repeater árából
 • 30% kedvezmény minden Pisztoly árából
 • 30% kedvezmény a Schofield Revolver árából
 • 30% kedvezmény minden Hátas árából
 • 30% kedvezmény minden Saddle és Improved Saddle árából
 • 30% kedvezmény minden Kabát árából
 • 30% kedvezmény minden Mellény árából
 • 40% kedvezmény minden Outfit és Role Outfit árából
Minden játékos, aki összekapcsolta Prime Gaming fiókját Social Club profiljával, a következőket fogja kapni:
 • Ingyenes Bounty Hunter License
 • Ingyenes Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery
Extra jutalomként pedig mindenki, aki december 21. előtt aktiválja Prime Gaming előfizetését, kapni fog 100 RDO$ jutalmat és egy ingyen Breton Hátast.
Friss hírek

Az aktuális Red Dead Online Heti Frissítéseket és minden egyéb hírt megtalálsz Facebook oldalunkon.
Ha még nem követed, kattints ide, hogy értesülj a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

HRC News oldalunkon megtalálod összes cikkünket és hírünket. Részletekért kattints ide!

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

HRC News

GTAV

Store

HUROC

Rockstar Games

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.