Hungarian Rockstar Club

Karrier

Szeretnél te is része lenni a Hungarian Rockstar Club fejlődésének? Elősegíteni terjeszkedésünket és büszkén elmondani, mi mindent értél Te is el? Itt az idő! Csapatunk felvételt hirdet a Hungarian Rockstar Club Staff tagjai közé a következő pozíció(k)ba:

Cikkíró

Szervező

Videószerkesztő

GTAV Szakértő

RDR2 Szakértő

Nem a meghirdetett pozíció(k)ba jelentkeznél? Semmi gond! Küldj nekünk üzenetet és jelentkezz hozzánk ha úgy érzed, itt a helyed és tudnád segíteni a HUROC fejlődését!

A fenti pozíció(k)ba több embert is keresünk.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél közénk tartozni, segíteni a Hungarian Rockstar Club fejlődését és terjedését, a jövőben pedig egyéb jutalmakban is részesülni mint csapattag (exkluzív Hungarian Rockstar Club és Rockstar Games tárgyak, eseményeken és rendezvényeken való részvétel, a jövőben akár pénzbeli juttatás és még sok más), akkor jelentkezz az űrlap kitöltésével.

Nekünk küldött jelentkezésedben ne felejts el bemutatkozni, írni néhány szót magadról és arról, hogy miért szeretnél csatlakozni hozzánk és megadni fontosabb adataidat: neved, Discord felhasználóneved (ha van), korod, platformod és az általad ismert játékok: GTA V és/vagy RDR2.

A fenti pozíciókért pénzbeli juttatás nem jár, illetve nem hivatalos munkaviszony. Kizárólag önkéntes munkavégzés csapatunknál.

Csatlakozz Te is most!
#Huroc #JoinUs

Keresés

HRC News

Grand Theft Auto

Red Dead Redemption

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.