Hungarian Rockstar Club

Rockstar

promóciók

A Rockstar Games rendszeresen szervez különböző promóciókat, többek között:

Jutalom
GTA$ & RDO$

Ajándék
ruhák
és tárgyak

Live stream
nyereményjátékok

Shark Card
jutalmak

Érdemes követni csatornáinkat, mert mindig megosztjuk ezeket a promóciókat. Ezekkel könnyen lehet ingyen tárgyakhoz és pénzhez jutni, mert sokszor azért is jár pénzjutalom, ha a játékosok belépnek a GTA Online vagy a Red Dead Online világába. Ezeket mindig érdemes kihasználni. A legfrissebb promóciókat és híreket HRC News oldalunkon és egyéb csatornáinkon találod, amiket ide kattintva érhetsz el.

Vissza a főoldalra
Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

Legnépszerűbb
oldalak

HRC News

Store

Grand Theft Auto V

HUROC

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.