Hungarian Rockstar Club

GTA Online | 2022. január 13.

Megérkezett a Nagasaki Shinobi

És megérkezett az új Double Down Adversary Mode, amiért tripla jutalom jár

Megérkezett a Nagasaki Shinobi

És megérkezett az új Double Down Adversary Mode, amiért tripla jutalom jár

Ha segítettél Dr. Dre ellopott mobiltelefonjának visszaszerzésében, akkor már találkozhattál vele, de mától magadnak is beszerezhetsz egyet: a Nagasaki Shinobi már elérhető a Legendary Motorsport weboldalán – ára 2.480.500 GTA$.

Az új jármű mellett ezen a héten válogathatsz új kedvezmények és ajánlatok közül, de természetesen a pénzszerzési lehetőségek sem maradhatnak el. A teljes listáért görgess lejjebb!

Tripla jutalom jár az új Double Down Adversary Mode játékokért

Küzdj az életedért, mint Franklin vagy Lamar és éld túl a támadásokat! Próbáld ki az új Double Down Adversary Mode játékokat, amikért ezen a héten x3 GTA$ & RP a jutalom a GTA Online-ban. Mindemellett azok a játékosok, akik részt vesznek egy játékban, kapni fognak 200.000 GTA$ bónuszt is. A jutalom a feltételek teljesítése utáni első belépéstől számított 72 órán belül válik elérhetővé.

Dupla jutalom jár a Payphone Hit küldetésekért

Fogadd Franklin hívását és figyeld az utcai telefonokat – teljesítsd a legvéresebb, legmocskosabb munkát igénylő Payphone Hit küldetéseket, amikért ezen a héten x2 GTA$ & RP a jutalom.

Dupla jutalom jár a High Society Leak küldetésekért

Teljesítsd a The Data Leaks küldetéssorozatot és nyomozz Dr. Dre mobiltelefonja után a High Society Leak küldetések keretében, amikért ezen a héten x2 GTA$ & RP a jutalom.

Tripla kifizetés jár a Bodyguard & Associate játékosoknak

Védd meg a CEO-t vagy az MC President-et, mint Bodyguard és Associate, hogy bezsebelhesd a megemelt jutalmat, hiszen ezen a héten testőrként tripla kifizetéshez juthatsz.

Pastel Green Smoking Jacket

Azok a játékosok, akik játszanak egy Short Trips küldetéssel, ingyen megszerezhetik a különleges Pastel Green Smoking Jacket kabátot.

Car Meet Prize Ride és Challenge

Látogass el az LS Car Meet területére, és teljesítsd a Weekly Challenge kihívást, hogy tiéd lehessen az aktuális heti Prize Ride, a Dinka RT3000.

Az aktuális Weekly Challenge teljesítéséhez végezz a Top 2-ben egy Street Race Series versenyen 5 egymást követő napon.

Car Meet Test Ride

Látogass el az LS Car Meet területére, és próbáld ki tesztautókat a Test Track területén. Az aktuális heti Test Ride járművek:

  • Karin Sultan Classic
  • Vulcar Warrener HKR
  • Obey Tailgater S

The Lucky Wheel: Ocelot Jugular

Használd ki minden nap a lehetőséget! Pörgesd meg a The Diamond Casino & Resort épületében található The Lucky Wheel szerencsekereket, hogy a Chips, RP és egyéb nyeremények mellett adhass magadnak egy esélyt, hogy tiéd lehessen a heti fődíj: Ocelot Jugular.

KEDVEZMÉNYEK

KEDVEZMÉNYEK

Használd ki az aktuális heti kedvezményeket és akciókat! Ha nincs már elég helyed, hogy tárold a legújabb járműveidet, akkor szerezz be egy Garage ingatlant, hiszen ezeket a héten 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg.


A fentiek mellett a következő járműveket is a megszokottnál 40%-kal olcsóbban zsebelheted be:


Prime Gaming jutalmak és kedvezmények

Azok a játékosok, akik összekapcsolták Social Club profiljukat Prime Gaming fiókjukkal, kapni fognak 100.000 GTA$ jutalmat.

További részletekért látogass el a Prime Gaming oldalára!

Prime Gaming jutalmak és kedvezmények

Azok a játékosok, akik összekapcsolták Social Club profiljukat Prime Gaming fiókjukkal, kapni fognak 100.000 GTA$ jutalmat.

További részletekért látogass el a Prime Gaming oldalára!

A legfrissebb hírekért kövesd a HRC News-t, ahol mindent megtalálsz az aktuális GTA Online és Red Dead Online Heti Frissítésekről és egyéb újdonságokról is olvashatsz!

Keresés

HRC News

Grand Theft Auto

Red Dead Redemption

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.