Hungarian Rockstar Club

Ingatlanok

A GTA Online-ban összesen 204 különböző ingatlan érhető el. Van köztük lakóingatlan és egyéb funkciókkal rendelkező ingatlan is.

Az ingatlanokat a Maze Bank Foreclosures, a Dynasty 8, a Dynasty 8 Executives, az Arenawar.tv, a Dock Tease, és a thediamondcasinoandresort.com oldalakon vásárolhatod meg.

Az ingatlanok nagyon fontos elemei a GTA Online-nak, hiszen a Heist küldetések is innen indíthatóak és az egyéb bizniszek és küldetések is itt kapnak helyet. További részleteket a lenti ingatlan típusokra kattintva találsz!

Kérjük, válaszd ki az ingatlant:

Arcade

Master Penthouse

Arena Workshop

Benefactor Terrorbyte

Nightclub

IAA Facility

Mammoth Avenger

Hangar

Mobile Operations Center

Bunker

Executive Office Garage

Vehicle Warehouse

Biker Clubhouse

MC Business

Executive Office

Special Cargo Warehouse

Yacht

Apartment

Garage

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

Legnépszerűbb
oldalak

HRC News

Store

Grand Theft Auto V

HUROC

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.