Hungarian Rockstar Club

Fegyverek

A GTAV-ben és a GTA Online-ban összesen 90 különböző fegyver érhető el. Van néhány olyan, ami kizárólag a játék Story Mode részében érhető el és vannak speciális időszakokhoz köthető fegyverek is.

A GTA Online-ban minden fegyver adott szinthez van kötve. Erről részletesen az alábbi gombra kattintva olvashatsz:

fejlődési rendszer

A fegyvereket az Ammu-Nation boltokban tudod megvásárolni, a bejárattal szemben, az eladónál – ahogyan lőszert is itt vásárolhatsz. Az MkII fegyvereket a Weapon Workshop műhelyekben tudod fejleszteni: ezek speciális lőszerekkel szerelhetőek fel, így nagyobb sebzést tudnak okozni.

Kérjük, válaszd ki a fegyver kategóriát:

Melee

Handgun

Assault Rifle

Shotgun

Machine Gun

Sniper Rifle

Heavy Weapon

Thrown Weapon

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

Legnépszerűbb
oldalak

HRC News

Store

Grand Theft Auto V

HUROC

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.