Bemutatkozik a GTA+

A GTA+ a Grand Theft Auto Online prémium tagsági programja, amivel exkluzív előnyök és jutalmak szerezhetőek minden hónapban PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon.

Előfizetés PlayStation 5-re
Előfizetés Xbox Series X|S-re

Minden hónapban szerezhetsz 500.000 GTA$-t, ami automatikusan átutalásra kerül Maze Bank számládra. A havidíj automatikusan kerül levonásra minden hónapban, és bármikor lemondható.

Bemutatkozik a GTA+

A GTA+ a Grand Theft Auto Online prémium tagsági programja, amivel exkluzív előnyök és jutalmak szerezhetőek minden hónapban PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon.

Előfizetés PlayStation 5-re
Előfizetés Xbox Series X|S-re

Minden hónapban szerezhetsz 500.000 GTA$-t, ami automatikusan átutalásra kerül Maze Bank számládra. A havidíj automatikusan kerül levonásra minden hónapban, és bármikor lemondható.

GTA+ Membership jutalmak

GTA+ Membership jutalmak

Aktuális ajánlatok

Érvényes november 2-ig

A folyamatosan elérhető jutalmakat továbbra is élvezhetik az előfizetők, így ebben a hónapban is elérhető az 500.000 GTA$ jutalom, az ingyenes CEO/VIP Ability szolgáltatások, valamint az ingyenes Vehicle Request.

Válogass az aktuális bónuszok, jutalmak, megemelt kifizetések és egyéb előnyök között!

Járművek


Ingatlanok


Egyéb jutalmak


Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan lehetek GTA+ Member?

A GTA+ szolgáltatást közvetlenül a PlayStation Store-ban, a Microsoft Store-ban vagy a Grand Theft Auto Online-ban vásárolhatod meg PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon. A GTA+ előfizetés minden hónapban automatikusan kerül levonásra és bármikor lemondható.

 

A GTA+ kizárólag a GTA Online PlayStation 5 és Xbox Series X|S verziójában érhető el.

2. Mit tartalmaz a GTA+ Membership?

A GTA+ egy havidíjas tagsági program, ami olyan előnyöket tartalmaz, mint például:

 

  • Havi 500.000 GTA$ jutalom.
  • Hozzáférés olyan járművekkel kapcsolatos előnyökhöz, mint a kedvezmények, korai hozzáférés, ingyenes autók, ingyenes repülőgépek és sok más.
  • Hozzáférés olyan ingatlanokkal kapcsolatos előnyökhöz, mint a kedvezmények, fejlesztések és ingyenes ingatlanok.
  • Hozzáférés olyan kozmetikai előnyökhöz, mint az ingyenes ruhadarabok és jármű Livery-k.
  • GTA$ & RP bónuszok, valamint kedvezmények a kiválasztott tartalmakhoz.
  • Hozzáférés a GTA+ Shark Card utalványokhoz, amik magasabb jutalmat biztosítanak.

Minden hónapban új GTA+ események érkeznek és meghatározott előnyöket tartalmaznak. Az aktuális GTA+ jutalmakat megtekintheted a https://huroc.com/gta/v/online/gta-plus oldalon.

3. Ha már GTA+ Member vagyok, hogyan férhetek hozzá a Membership jutalmakhoz?

  • Az 500.000 GTA$ jutalom automatikusan átutalásra kerül Maze Bank számládra minden kiegyenlített hónapban.
  • A kozmetikai tartalmak eléréséhez be kell lépned a játékba – ekkor automatikusan elérhető válnak ezek a tartalmak.
  • Az egyéb ingyenes és kedvezményes tartalmak megszerzéséhez az adott játékbeli kereskedőhöz kell menned, ahol megszerezheted vagy megvásárolhatod a termékeket.
  • A játékmódokért szerezhető bónuszok automatikusan elérhetőek a GTA+ Member játékosoknak.

4. Hogyan mondhatom le a GTA+ előfizetésemet?

Bármikor lehetőséged van lemondani GTA+ előfizetésedet a konzolon lévő Store-ban, ahol vásároltad azt. A lemondást követően minden GTA+ jutalom és előny elérhető marad számodra az aktuális számlázási időszak végéig. Annak lejárta után automatikusan törlődik a tagságod.

5. Mi történtik a GTA+ Membership jutalmaimmal, ha lemondom az előfizetést?

A GTA+ előfizetés lemondása esetén minden korábban megszerzett ingatlan, jármű és kozmetikai termék elérhető marad számodra, ahogyan a tagságod alatt szerzett pénzösszegek is. Mindemellett a GTA+ lemondása után nem vagy jogosult a bónuszok elérésére. Azokat a jutalmakat, amiket nem szereztél meg az előfizetésed alatt, teljesen elveszted.

6. Hogyan tudom megszerezni a GTA+ Membership tagsághoz járó, járművekkel kapcsolatos előnyöket?

Az éppen aktív, járművekkel kapcsolatos előnyöket a játékban szerezheted meg – ehhez el kell látogatnod egy Los Santos Customs műhelybe, a Benny’s Original Motor Works-be vagy a Hao’s Special Works-be, illetve a Legendary Motorsport, Southern San Andreas Super Autos, Warstock Cache & Carry, Dock Tease vagy Elitás Travel weboldalára az adott tartalom feloldásához. A GTA+ Member játékosok számára mindig láthatóak a játékban lévő kedvezmények és ingyenes tartalmak az adott esemény ideje alatt.

7. Hogyan tudom megszerezni a GTA+ Membership tagsághoz járó, ingatlanokkal kapcsolatos előnyöket?

Az éppen aktív, ingatlanokkal kapcsolatos előnyöket a játékban szerezheted meg – ehhez el kell látogatnod a Dynasty 8 Real Estate, Dynasty 8 Executive, Maze Bank Foreclosures, The Open Road, Arena War vagy a The Diamond Casino & Resort weboldalára az adott tartalom feloldásához. A GTA+ Member játékosok számára mindig láthatóak a játékban lévő kedvezmények és ingyenes tartalmak az adott esemény ideje alatt.

8. Hogyan tudom megszerezni a GTA+ Membership tagsághoz járó, kozmetikai tartalmakkal kapcsolatos előnyöket?

Azok a GTA+ Member játékosok, akik belépnek a GTA Online-ba az adott esemény ideje alatt, automatikusan megszereznek minden kozmetikai tartalmat – ilyen például egy ruhadarab vagy egy Livery.

9. Hogyan férhetek hozzá a GTA+ Membership ajánlatokhoz és bónuszokhoz?

Az olyan ajánlatokat, mint a kedvezményes vagy ingyenes tartalmak, az adott kereskedő oldalán kell beszerezned.

 

Az olyan ajánlatok, mint a GTA$ és RP bónuszok, automatikusan elérhetőek a GTA+ Member játékosok számára.

10. Mikor kapom meg a havi 500.000 GTA$ bónuszomat?

Bár a GTA+ előnyök nagy része csak az adott események ideje alatt érhető el, a havi 500.000 GTA$ jutalom az előfizetésed megújításának dátumához van kapcsolva.

 

A GTA+ Member játékosok automatikusan megkapják az 500.000 GTA$ jutalmat minden számlázáskor – vagyis a havidíj levonásakor.

11. Milyen GTA+ Shark Card előnyök érhetőek el?

A GTA+ Member játékosoknak lehetőségük van GTA+ Shark Card utalványokat vásárolni, amikkel a hagyományos Shark Card utalványoknál 15%-kal több GTA$-t szerezhetnek. A Red Shark Card-dal például 100.000 GTA$-t szerezhetsz, míg a GTA+ Red Shark Card-dal 115.000 GTA$-t.

12. Tudok vásárolni GTA+ Membership tagságot PS4, Xbox vagy PC platformokon?

Nem. A GTA+ kizárólag a GTA Online PlayStation 5 és Xbox Series X|S verziójában érhető el.

13. Mi történik, ha nem szerzek meg valamilyen jutalmat egy esemény során?

Bizonyos ingatlanok, járművek és egyéb tartalmak kizárólag az adott esemény érvényességi ideje alatt szerezhetőek meg. Ha nem szerzed meg ezeket az adott esemény lejártáig, később már nem lesz erre lehetőséged.

A GTA+ Szolgáltatási Feltételeit megtalálod ide kattintva. A GTA+ előfizetés az Xbox Game Store és PlayStation Store áruházakban érhető el, és automatikusa megújul minden hónapban. Az előfizetés bármikor lemondható a választott platform áruházában; lemondás esetén a következő számlázási periódusig férhetsz hozzá a GTA+ jutalmakhoz, tartalmakhoz és előnyökhöz. Visszatérítéssel kapcsolatban kérjük, keresd fel a választott platform ügyfélszolgálatát. A GTA+ havidíja és annak tartalmai változhatnak.

A GTA+ előfizetés kizárólag a Grand Theft Auto Online PlayStation 5 és Xbox Series X|S verziójában érhető el.