GTA Online & Red Dead Online | 2021. május 18.

Hamarosan érkezik az új
GTA Online és Red Dead Online
frissítés

November 11-én jelenik meg a Grand Theft Auto V
Enhanced & Expanded

GTA Online | 2021. április 29.

Hamarosan érkezik
az új GTA Online és
Red Dead Online
frissítés

November 11-én jelenik meg
a Grand Theft Auto V
Enhanced & Expanded

Több új frissítés is érkezik a GTA Online-hoz és a Red Dead Online-hoz májusban és a nyári hónapokban, többek között néhány, a játékosok által leginkább kért tartalmak, kiegészítők, vadonatúj termékek, “Quality of Life” változások és sok más.

GTA Online

GTA Online

Készülj nagy összecsapásokra és izgalmas jelentekre, hiszen a bandák kivonulnak az utcákra, hogy felvághassanak a legújabb járműveikkel. Új verseny típusokban mérettetheted meg magad, vagy akár részt vehetsz többrészes Robbery Mission küldetésekben is, amikben a tuningolt Getaway Vehicle lesz a legjobb fegyvered – mindez a nyár folyamán érkezik a GTA Online világába.

Los Santos-ban visszatér az autós kultúra az utcákra: vadonatúj testreszabási és fejlesztési lehetőségek és sok más kiegészítő is érkezik a járművekhez. A játékosok érdeklődésének megfelelően új mód nyílik az “Underground Car Meet” találkozókra Los Santos területén, de új versenyzési lehetőségek is várnak mindenkit – az ellopott járművek iránti kereslet sosem volt még nagyobb…

A Rockstar Games szeretne segíteni a nyári frissítésre való felkészülésben, éppen ezért 8 új Stunt Race érkezik a GTA Online Stunt Series keretében május 27-én. Ezek az új pályák vadonatúj lehetőségeket kínálnak a versenyzőknek, és persze néhány új járműkategóriát is.

Nem sokkal a fentiek után, a futurisztikus Deadline rajongói is örülhetnek, hiszen 7 új pálya érkezik ehhez a játékmódhoz is. Ha a hullámonként érkező ellenfeleket szereted, neked is van egy jó hírünk, hiszen a Survival játékmódok is kapnak vadonatúj pályákat Los Santos és Blaine County területén.

GTAV Enhanced & Expanded

GTAV Enhanced & Expanded

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online Enhanced & Expanded verziója 2021. november 11-én érkezik PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra vadonatúj lehetőségekkel és kiegészítőkkel. Ráadásként pedig a nyári GTA Online frissítésben résztvevő játékosok különleges előnyöket is élvezhetnek majd, amiket az Enhanced & Expanded kiadásban használhatnak ki. A fentiek mellett a Grand Theft Auto III 20. évfordulójára való tekintettel egyéb meglepetések is érkeznek még hamarosan – beleértve néhány olyan meglepetést, amit kizárólag a GTA Online játékosok élvezhetnek majd.

Bár a GTA Online Standalone Version mindkét platformon elérhető lesz, a PlayStation 5 tulajdonosok az első 3 hónapban ingyenesen megszerezhetik majd azt. Ráadásként pedig, továbbra is jár az 1.000.000 GTA$ jutalom minden PlayStation Plus előfizetőnek – egészen 2021. november 11-ig.

Red Dead Online

Red Dead Online

A következő héten 8 új Race érkezik a Red Dead Online világába – néhány ikonikus helyszínre szerte az államokban. Mutasd meg, hogy mennyire vagy profi lóháton a Standard Race és Open Race versenyek keretében. Vadonatúj Target és Open Target Race versenyek is érkeznek a Red Dead Online világába – mindez május 25-én válik elérhetővé.

A Red Dead Online-ba érkező nyári frissítés szintén rengeteg újdonságot tartogat, többek között vadonatúj küldetéseket azoknak, akik a bűnözés világát kedvelik. A Saint Denis-ben tartózkodó Guido Martelli – Angelo Bronte megbízható embere – szeretné megtervezni a saját bűnhálózatát, szóval lesz itt bűnözés, lopás és persze hatalmas rablások is az új Robbery-k keretében – küzdj meg a véres pénzért!

A következő napokban, hetekben és hónapokban új események, frissítések és Heti Frissítések is érkeznek, meg persze rengeteg új részlet is a Grand Theft Auto V Enhanced & Expanded és a nyári GTA Online & Red Dead Online frissítések kapcsán. Részletekért és friss hírekért kövess minket a következő napokban és hetekben!

A legfrissebb hírekért kövesd a HRC News oldalát, ahol mindent megtalálsz az aktuális GTA Online és Red Dead Online Heti Frissítésekről és egyéb híreket is olvashatsz!

HRC News

A legfrissebb hírekért kövesd a HRC News oldalát, ahol mindent megtalálsz az aktuális GTA Online és Red Dead Online Heti Frissítésekről és egyéb híreket is olvashatsz!

HRC News
Keresés

HRC News

Játékok

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.