Hungarian Rockstar Club

Rockstar Games

2021-ben érkezik

az új GTAV

Exkluzív tartalmakkal

és fejlesztésekkel

Mint az nemrég kiderült a PlayStation 5 online bemutatóján, Michael, Franklin és Trevor kalandja folytatódik az új generáción, beleértve a PlayStation 5 konzolt is – 2021 második felében.

Az új generációs GTAV rengeteg technikai fejlesztést, vizuális és grafikai módosítást, illetve teljesítmény fejlesztést fog tartalmazni, hogy igazán ki legyenek használva a legújabb hardverek – így minden eddiginél csodálatosabb és korszerűbb verzió válik elérhetővé.

A Grand Theft Auto Online hihetetlen sikerét folytatva a fejlődés nem áll meg és a GTA Online az új generáción is várja majd a játékosokat új, exkluzív tartalmakkal, amik kizárólag az új generációs konzolokon és PC platformon lesznek elérhetőek. A GTA Online egy új, különálló változata is elérhetővé válik 2021 második felében, ami a PlayStation 5 tulajdonosoknak az első három hónapban ingyenes lesz.

Továbbá, minden PS4 PlayStation Plus előfizető kapni fog 1.000.000 GTA$ jutalmat minden hónapban – egészen a GTA Online PlayStation 5 változatának megjelenéséig. A jutalmak a belépéstől számított 72 órán belül aktiválódnak a játékosok Maze Bank számláján.

A GTAV új változatáról hamarosan újabb híreket és részleteket oszt majd meg a Rockstar Games a következő hónapokban. Friss hírekért kövesd csatornáinkat és a HRC News oldalát.

Friss hírek

Az aktuális GTA Online és Red Dead Online Heti Frissítéseket és minden egyéb hírt megtalálsz Facebook oldalunkon. Ha még nem követed, kattints ide, hogy értesülj a legfrissebb hírekről és újdonságokról!

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

HRC News

GTAV

Store

HUROC

Rockstar Games

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.