Red Dead Online / Havi Frissítés

Közeledik a Halloween a Red Dead Online-ban

Október 18-án érkeznek az új Halloween Hardcore Telegram Mission küldetések, vadonatúj All Hallows’ Call to Arms helyszínek várnak, visszatért a Halloween Pass 2 és sok más 

Közeledik a Halloween a Red Dead Online-ban

Október 18-án érkeznek az új Halloween Hardcore Telegram Mission küldetések, vadonatúj All Hallows’ Call to Arms helyszínek várnak, visszatért a Halloween Pass 2 és sok más 

2022. október 4.

Ijesztő köntösbe bújik a vadnyugat ebben a hónapban, hiszen közeledik a Halloween, ezzel együtt pedig számos különleges jutalom, kedvezmény és bónusz is elérhetővé válik a Red Dead Online-ban október folyamán. A legfrissebb pletykák szerint egy szekta kegyetlen rituálékat tart és gyilkosságokat is jelentettek a hatóságok.

Október 18-án új Hardcore Telegram Mission küldetések érkeznek 

Ebben a hónap később érdemes lesz figyelned a Post Office-t vagy a Camp Lockbox-ot, mert új Telegram érkezik. A legfrissebb jelentések szerint Ike Skelding a 7th Generation szektával illegális és ijesztő rituálékat tart.

Kövesd a nyomokat és próbáld ki a vadonatúj Halloween Hardcore Telegram Mission küldetéseket – október 18-án érkezik a False Hopes & Prophecy. És hogy biztosan kedvet kapj a rémisztő küldetésekhez, a megjelenéstől egészen október 31-ig x3 Gold, RDO$ és XP a jutalom a Skelding’s Hardcore Telegram Mission küldetésekért.

Visszatért a Halloween Pass 2

A Halloween Pass 2 limitált ideig újra elérhető a Red Dead Online-ban – egészen pontosan október 31-ig. Azok a játékosok, akik korábban már beszerezték a Pass-t, ugyanonnan folytathatják előrehaladásukat, ahol abbahagyták, míg az új játékosok feloldhatják mind a 15 szintnyi jutalmat, beleértve a rémisztő ruhadarabokat, a szezonális tartalmakat és sok mást.

A fentiek mellett azok a Halloween Pass 2 tulajdonosok, akik feloldják mind a 15 szintet – illetve azok is, akik már korábban megtették – ingyen hozzájuthatnak a Hired Gun Kit-hez, ami a következőket tartalmazza: Fierro Bandana, számos Ammo és Consumable, valamint 5 Gold Bar értékben Capitale. A jutalmak a feltételek teljesítése utáni első belépéstől számított 72 órán belül válnak elérhetővé.

Poster for All Hallow's Call to Arms.
Poster for All Hallow's Call to Arms.

Új All Hallows’ Call to Arms helyszínek tripla jutalommal 

Ahogyan közeledik a Halloween, úgy sűrűsödnek a lakosok elleni támadások. Segíts megvédeni a civileket a hullámokban érkező szörnyetegektől és a rémisztő Ghost Train-től. Az új helyszínek közé tartozik a Heartland Oil Fields és a Saint Denis Graveyard is – és ne feledd, hogy egész októberben x3 RDO$ és XP a jutalom az összes All Hallows’ Call to Arms játékmódért a Red Dead Online-ban.

Poster for Fear of the Dark and Dead of Night.
Poster for Fear of the Dark and Dead of Night.

Tripla jutalom jár a Halloween Featured Series játékokért 

Teszteld képességeidet és túlélési ösztöneidet a Halloween hangulatú Featured Series játékokban, amikért egész hónapban tripla jutalom jár – ilyen például a Fear of the Dark és a Dead of Night is.

Screenshot of a Red Dead Online character riding a horse in a Featured Series.

Október 4-10.: Hardcore Halloween Series 1 (Dead of Night)

 • Nyerj meg egy Featured Series játékot, hogy tiéd lehessen egy Treasure Map, ami Tumbleweed környékére vezet.
 • Teljesíts egy Blood Money Contract küldetést, hogy tiéd lehessen 60 Split Point Rifle Ammo.
 • Teljesíts egy Blood Money Opportunity küldetést, hogy tiéd lehessen 30 Explosive Slug Shotgun Ammo.

Október 11-17.: Hardcore Halloween Series 2 (Fear of the Dark)

 • Nyerj meg egy Featured Series játékot, hogy tiéd lehessen egy Treasure Map, ami a Bluewater Marsh környékére vezet.
 • Teljesítsd a Love and Honor küldetést, hogy tiéd lehessen egy 50% kedvezményt érő kupon, ami felhasználható egy Camp Dog-ra.
 • Teljesítsd a Kill Them, Each and Every One küldetést, hogy tiéd lehessen egy 50% kedvezményt érő kupon, ami felhasználható az Advanced Camera-ra.

Október 18-24.: Halloween Series 1 (Dead of Night)

 • Nyerj meg egy Halloween Featured Series játékot, hogy tiéd lehessen a North Clingman Treasure Map.
 • Adj el egy Sample-t Harriet-nek, hogy tiéd lehessen a Carver Pants egy variánsa.
 • Készíts egy kabátot a Gus’ Store-ban, hogy tiéd lehedden a Chestnut & Plum Martinville Saddle.

Október 25-31.: Halloween Series 2 (Fear of the Dark)

 • Nyerj meg egy Halloween Featured Series játékot, hogy tiéd lehessen a West Hill Haven Treasure Map.
 • Vegyél részt egy Halloween Featured Series játékban Persistent Posse-ban, hogy tiéd lehessen a Maple & Gold Martinville Saddle.
 • Vegyél részt egy All Hallows’ Call to Arms játékban, hogy tiéd lehessen a Carver Pants egy variánsa.

További bónuszok és ajándékok 

Állj össze a bandáddal és vadássz le velük számos bűnözőt a Manhunt Bounty Hunter Free Roam Event keretében, amiért októberben x2 Gold, RDO$ és XP a jutalom a Red Dead Online-ban.

A fentiek mellett lépj be a játékba ebben a hónapban minden héten, hogy tiéd lehessen 2 Potent Health Cure minden alkalommal. Azok a játékosok, akik részt vesznek egy All Hallows’ Call to Arms játékban bármelyik héten, kapni fognak 4 Gun Oil-t.

Mindemellett azok, akik belépnek a Red Dead Online világába a Halloween hetén, vagyis október 25-31. között, kapni fognak 2 Potent Snake Oil-t, 3 Big Game Meat-et és 25 Capitale-t.

Végül, de nem utolsó sorban egész hónapban ingyenes a Red Mane és Red Tail minden hátashoz, valamint 50% kedvezménnyel lehet hozzájutni az alábbiakhoz is: minden Haircut, Dentistry, Makeup és az összes Hunting Knife átalakítás. A kedvezmények teljes listáját lejjebb találod!

A jutalmak a feltételek teljesítése utáni első belépéstől számított 72 órán belül válnak elérhetővé.

Az aktuális havi Community Outfit 

Vess egy pillantást u/Rayburn-Rudolph Redditor menő szettjére, ami tökéletes választás a kezdő Naturalist és Trader játékosok számára is, hiszen stílusban hozza, amit kell. Szerencsére ebben a hónapban az öltözékhez tartozó darabok ingyenesek a Red Dead Online-ban, úgyhogy látogass el egy Tailor-hoz vagy csapd fel a Wheeler, Rawson & Co. oldalait, és szerezd be az alábbiakat teljesen ingyen:

• Cutter Hat
• Patterned Bandana
• Traditional Vest
• Side Collar Shirt (férfi) or Winford Shirtwaist (női)
• Avery Gloves
• Lightfoot Pants
• Gunslinger Gun Belt
• Griffith Chaps
• Lumber Boots
• Gerden Deluxe Spurs

Dupla jutalom jár a Bluewater Contract és Covington Emerald Opportunity küldetésekért 

Ha bűnöző vagy és szeretnél nagyot kaszálni, akkor teljesítsd a The Bluewater Contract küldetést, hiszen egész hónapban x2 Gold, RDO$ és XP a jutalom érte.

Ha pedig még nagyobb melóra áhítozol, akkor lopd el a Covington Emerald drágakövet, mert a Covington Emerald Opportunity küldetésért szintén x2 Gold, RDO$ és XP a jutalom a hónapban.

A western-style Discount logo for Red Dead Online.
A western-style Discounts logo for Red Dead Online.
A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Minden Halloween Mask Madam Nazar boltjában

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Split Point és Explosive Slug Ammo Pamphlet

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Minden Revolver

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Minden American Paint Horse

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Howl Emote

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Minden Throwing és Melee Weapon

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Minden Shotgun Ammo

A Red Dead Online Wheeler, Rawson & Co. discount coupon.

Minden Candy és Chocolate


A western-style Wheeler, Rawson & Co. logo for Red Dead Online.
Poster for Prime Gaming rewards.

Prime Gaming jutalmak

Azok a játékosok, akik összekapcsolják Rockstar Games Social Club és Prime Gaming fiókjaikat november 2-ig, ingyen hozzájuthatnak 5 Gold Bar-hoz, a Torranca Coat-hoz, a Calhoun Boots-hoz és az Applause Emote-hoz. 

További részletekért látogass el a Prime Gaming oldalára!


Kiemelt hírek


Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.