GTA Online | Heti Frissítés

Independence Day 2024 a GTA Online-ban

Különleges függetlenség napi tartalmakkal, az Överflöd Pipistrello érkezésével, tripla jutalommal a Mobile Operations Mission küldetésekért és sok mással

2024. július 4.

Július 11-ig Independence Day bónuszokkal és jutalmakkal találkozhatsz Southern San Andreas-ban, rengeteg függetlenség napi ajándékot szerezhetsz és mindenki számára bemutatkozik az Överflöd Pipistrello.

Ezen kívül tripla jutalom jár a Mobile Operations Mission küldetésekért, kedvezményesen juthatsz hozzá a Mobile Operations Center kamionhoz, megszerezheted saját részre a Karin Boor-t a Salvage Yard Robbery küldetésekkel és sok más is vár.

Promotional poster for Överflöd Pipistrello in GTA Online.
Promotional poster for Överflöd Pipistrello in GTA Online.

Az új Överflöd Pipistrello

A GTA+ előfizetők már előző héten, a Bottom Dollar Bounties megjelenésekor ingyen hozzájuthattak a vadonatúj Överflöd Pipistrello-hoz, ami a mai naptól minden játékos számára elérhető a GTA Online-ban.

Screenshot of three GTA Online characters wearing Independence Day clothes.
Screenshot of three GTA Online characters wearing Independence Day clothes.

Independence Day jutalmak

Ünnepeld Southern San Andreas-ban a Függetlenség napját különleges Independence Day bónuszokkal, jutalmakkal és ajánlatokkal.

Azok a játékosok, akik belépnek a GTA Online-ba július 11-ig, ingyen megszerezhetik a Fireworks Bucket Hat, Stars and Stripes Bucket Hat és Lady Liberty Bucket Hat kalapokat. A vállalkozóbb szelleműek kipróbálhatják magukat a Business Battle játékokban is, amik során ezen a héten megszerezhető a Pißwasser Beer Hat, a Benedict Beer Hat, a Patriot Beer Hat, a Supa Wet Beer Hat vagy akár a Statue of Happiness Tee is.

A fentiek mellett ezen a héten 50% kedvezménnyel vásárolható meg minden Independence Day jármű és termék – többek között a Western Sovereign, a Vapid Liberator, tematikus tetoválások, ruhadarabok, valamint az USA Parachute Bag és sok más.

Érdemes ellátogatnod a folyamatosan mozgó Gun Van autóhoz is, ahol a héten 60% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Firework Launcher-t (a GTA+ előfizetők 70% kedvezménnyel), valamint a Musket fegyvert (a GTA+ előfizetőknek szintén 70% kedvezménnyel). Ha pedig GTA+, akkor még egy kis plusz: az előfizetők számára ingyenes a különleges Marksman Pistol a Gun Van-ben.

Promotional poster for Mobile Operations Missions in GTA Online.
Promotional poster for Mobile Operations Missions in GTA Online.

3X GTA$ & RP jutalom a Mobile Operations Mission küldetésekért

Vesd bele magad a legdurvább akciókba, és próbáld ki a Mobile Operations Mission küldetéseket, amikért ezen a héten 3X GTA$ & RP a jutalom a GTA Online-ban. Azok a játékosok, akik július 11-ig teljesítenek legalább 3 Mobile Operations Mission küldetést, szerezhetnek 100K GTA$ jutalmat is az aktuális Weekly Challenge kihívásnak köszönhetően.

Még nincsen MOC, amiből elindítsd a küldetéseket? Ez sem probléma, hiszen ezen a héten 30% kedvezménnyel juthatsz hozzá a Mobile Operations Center kamionhoz – és a hozzá tartozó összes fejlesztéshez – a Warstock Cache & Carry weboldalán.

Tripla jutalom jár a Running Back (Remix) Adversary Mode játékokért

A fentiek mellett érdemes kipróbálnod magad a Running Back (Remix) Adversary Mode játékokban is, amikért 2X GTA$ & RP a jutalom egészen július 11-ig.

Screenshot of an Independence Day-themed Karin Boor in GTA Online.
Screenshot of an Independence Day-themed Karin Boor in GTA Online.

Szerezd meg ingyen: Karin Boor

Ezen a héten Yusuf és Jamal arra kéri a játékosokat, hogy lopják el a Karin Boor (The Podium Robbery), Bravado Buffalo STX (The Gangbanger Robbery) és Invetero Coquette D10 (The McTony Robbery) járműveket az aktuális Salvage Yard Robbery küldetések keretében.

Van egy jó hírünk is! A The Podium Robbery küldetés teljesítésével saját részre is megszerezhető a Karin Boor, ami a következő Claimable Vehicle a Salvage Yard Robbery küldetések keretében.

Kizárólag PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon

Az aktuális heti Hao’s Special Works Premium Test Ride nem más, mint az Übermacht Niobe.

Mindemellett a PlayStation 5 és Xbox Series X|S játékosoknak a Sandy Shores és a La Puerta között van lehetőségük megküzdeni az idővel az aktuális heti HSW Time Trial keretében.

További ajánlatok és tartalmak

Az Independence Day bónuszok és jutalmak mellett további ajánlatok is várnak a GTA Online-ban július 11-ig, többek között:

Ezen a héten Yusuf és Jamal arra kéri a játékosokat, hogy lopják el a Karin Boor (The Podium Robbery), Bravado Buffalo STX (The Gangbanger Robbery) és Invetero Coquette D10 (The McTony Robbery) járműveket az aktuális Salvage Yard Robbery küldetések keretében. Salvage Yard Robbery Keresd meg a folyamatosan mozgó Gun Van autót, és szerezd be a Firework Launcher-t és a Musket-et 60% kedvezménnyel ezen a héten. A GTA+ előfizetők PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon emellett a ingyen juthatnak hozzá a Marksman Pistol-hoz is az autóban. Gun Van Látogass el a Record A Studios-tól egy utcára található Luxury Autos Showroom kirakatához egy-egy küldetés után, és vedd szemügyre az Annis Euros X32-t, valamint az Överflöd Pipistrello-t, mielőtt megvásárolod őket - lehetőséged van kipróbálni is ezeket, hogy biztosan jól dönthess. Luxury Autos Showroom A Luxury Autos Showroom meglátogatása és néhány MOC Mission után kanyarodj be a Premium Deluxe Motorsport szalonjába is, hogy közelebbről is megnézhesd az Enus Cognoscenti 55, Declasse Vamos, Vapid Caracara 4X4, Weeny Dynasty és Western Sovereign járműveket. Premium Deluxe Motorsport Pörgesd meg minden nap a The Diamond Casino & Resort épületében található The Lucky Wheel szerencsekereket egy-egy Salvage Yard Robbery után, hogy a Chips, RP és egyéb nyeremények mellett adhass magadnak egy esélyt, hogy tiéd lehessen a heti fődíj: Karin Boor. The Lucky Wheel Látogass el az LS Car Meet területére, és szerezd meg az aktuális Prize Ride-ot teljesen ingyen, ami ezen a héten nem más, mint az Obey Omnis. Ehhez végezz a Top 5-ben egy LS Car Meet versenyen 2 egymást követő napon. LS Car Meet Prize Ride A Prize Ride megszerzése és egy-egy verseny után érdemes gyakorolnod kicsit a vezetést, és kipróbálnod a tesztautókat is a Test Track területén a héten, többek között: Declasse Tulip, Invetero Coquette, Übermacht Revolter. LS Car Meet Test Ride Teljesítsd az aktuális heti Weekly Challenge kihívást - teljesíts legalább 3 Mobile Operations Mission küldetést, hogy tiéd lehessen 100.000 GTA$ jutalom július 11-ig. Weekly Challenge Megpróbálhatod leküzdeni az időt is a heti Time Trial kihívásban a Vinewood Hills pályán. Végül, de nem utolsó sorban teljesítheted az aktuális RC Bandito Time Trial kihívást is további jutalomért. Time Trial & RC Time Trial cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper
Logo of GTA+ Memebership service for GTA Online.

Legyél te is GTA+ Member előfizető, és szerezd meg az exkluzív előnyöket, beleértve 1.000.000 GTA$ jutalmat áprilistól augusztusig minden hónapban a megszokott 500.000 GTA$ bónuszon felül. Augusztus 1-ig az alábbi előnyöket is élvezheted:

 • Ingyenes Överflöd Pipistrello (Super)

 • Independence Day Jacket és Pants

 • 2X Bail Enforcement Office Agent Income bevétel, valamint 50% kedvezmény a Bail Office Agents fejlesztés árából

 • 30% kedvezmény minden lőszerre

További részletekért látogass el a GTA+ oldalára!

Poster for Independence Day in GTA Online.
Poster for Independence Day in GTA Online.

KEDVEZMÉNYEK

 • Mobile Operations Center – 30% off
 • Mobile Operations Center fejlesztések – 30% off
 • Minden Independence Day tartalom – 50% off
 • USA Parachute Bag – 50% off
 • Firework Launcher – 60% off (Gun Van)
 • Musket – 60% off (Gun Van)
 • Marksman Pistol – Ingyenes (GTA+)
 • Bravado Hotring Hellfire – 30% off
 • Declasse Vigero ZX Convertible – 30% off
 • Übermacht Revolter – 30% off
 • Weeny Dynasty – 30% off

A Rockstar Games által közzétett tartalmakat és a Heti Frissítés hivatalos leírását a Rockstar Newswire oldalán tekintheted meg angol nyelven.


Kiemelt hírek

GTA Online | 2024. június 25. Már elérhető a GTA Online: Bottom Dollar Bounties minden platformon GTAVI | 2024. május 16. 2025 őszén érkezik a Grand Theft Auto VI PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re Rockstar Games | 2024. február 28. Rockstar Games: A Grand Theft Auto VI fejlesztése az utolsó fázisba ért Rockstar Games | 2023. december 5. Grand Theft Auto VI
Trailer 1
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.