GTA Online / Content Update

Megérkezett a GTA Online: The Criminal Enterprises 

Megérkezett a GTA Online: The Criminal Enterprises 

2022. július 26.

A Southern San Andreas területén pusztító hőség, a növekvő gázárak és a tragikus gazdasági környezet miatt elég nagy gondok vannak kilátásban…

A feketepiac éppen ezért dübörög, és mindenki a lehetőséget keresi, hogy kihasználja a kaotikus helyzetet. A The Criminal Enterprises már elérhető a GTA Online-ban PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Screenshot of four GTA Online character featuring the Criminal Enterprises Content Update.

A nyerészkedők most minden lehetőséget kihasználnak, így bővítik bizniszeiket az alábbiak szerint:

Az Executive játékosoknak új Source Cargo Mission küldetések váltak elérhetővé, valamint egy új napi Export Mixed Good Mission küldetés is. Mindemellett az új Warehouse Staff készen áll neked segíteni az áruk beszerzésében, míg a menedzser, Lupe mindne üzleti lehetőséget szemmel tart számodra.

Az MC President játékosok feltölthetik a bár készleteit Sindy segítségével, és megnyithatják kapuikat a legvadabb motorosoknak, ezzel egy kis bevételt szerezve a Motorcycle Club számára. A Custom Bike Shop tulajdonosok mostantól teljesíthetnek vevői kéréseket, így a megszabott fejlesztésekkel ellátott motorokat leszállíthatják a vásárlóknak, hogy további pénz üthesse a markukat. Ha pedig piszkos munkára vágysz, akkor próbáld ki a vadonatúj Clubhouse Contract küldetéseket is.

A Gunrunning játékosok kipróbálhatják az új Resupply küldetéseket, vagy felhívhatják Agent 14-et, akinek a segítségével út közben is módosíthatják a Production-t vagy a Research-t. Mindemellett elérhetőek az új Ammu-Nation küldetések is, melyek során értékes fegyvereket szállíthatsz le a kijelölt boltba, amiért szerezhetsz némi bevételt.

A Nightclub Owner játékosok beszélhetnek Tony Prince-szel vagy beléphetnek a laptopjukba is, hogy elindítsák az új Club Management küldetéseket. Mindemellett lehetőséged van kidobni a rendbontókat és a VIP területre nem való személyeket, hogy szinten tarthasd a Popularity szintet. Ha pedig szeretnél árukat beszerezni és Source Good küldetéseket teljesíteni, akkor csak hívd fel Yohan-t.

Poster for Criminal Enterprises - Operation Paper Trail.

Agent ULP visszatér az Operation PAper Trail küldetésben

A Highway 1 mellett nem csak a magas gázáraktól szenvedő civilek laknak. Ott van Agent ULP is, aki kiszagolta az IAA berkein belül, hogy egy kibontakozó bűncselekmény van folyamatban – meg van róla győződve, hogy a gázárakban nagy szerepet játszik a Duggan család és az FIB is. Agent ULP hamarosan kapcsolatba is lép majd veled, hogy felvegyen az IAA sorai közé.

Promotion screenshot for the Criminal Enterprises Content Update.

Fejlesztések

A The Criminal Enterprises frissítéssel rengeteg fejlesztés is elérhetővé vált a GTA Online-ban.

Mostantól minden Business Computer hozzáférhető privát Session-ben is, így minden Sell és Source küldetés teljesíthető Friends, Invite Only és Crew szervereken is.

A játékosoknak mostantól meg van a lehetőségük, hogy vásároljanak Max Ammo-t az Interaction Menu-ben. A Weapon Wheel-en keresztül mostantól egyszerűen ehetsz Snack-et és helyezhetsz fel Armor-t is.

A fentiek mellett több, a játékosok által kért változtatás is érkezett, többek között:

  • Teljesen át lett alakítva a játék kifizetési rendszere, és számos játékmódért sokkal magasabb jutalom jár, mint korábban.
  • Az Oppressor Mk II Homing Missile és Countermeasure gyengítésre került.
  • A korábbi 8 helyett mostantól 10 ingatlant birtokolhatnak a játékosok.

És még sok más fejlesztés is érkezett. További részletekért kattints ide!

Promotion screenshot for the Criminal Enterprises Content Update.

Új autók és egyebek

A The Criminal Enterprises frissítéssel vadonatúj járművek is elérhetővé váltak Super, Sport és Muscle kategóriákban egyaránt. Itt van például a Stirling GT, amihez elérhetővé vált a HSW fejlesztés az új generációs konzolokon, valamint két járműhöz is elérhetővé vált az Imani Tech fejlesztés az Agency-ben.

Promotion screenshot for the Criminal Enterprises Content Update.

A Pegassi Zentorno, Benefactor Stirling GT, Grotti Turismo R és sok egyéb jármű is vadonatúj fejlesztési és kinézeti fejlesztést is kapott.

Az Ammu-Nation boltokban elérhetővé vált az új Precision Rifle fegyver is. Az új Service Carbine megszerzéséhez össze kell gyűjtened 5 Component-et – ezek az új Collectible tárgyak, például a Barrel, a Mag, a Receiver, a Sights és a Scope.

Új GTA+ jutalmak

A mai nappal új GTA+ bónuszok is elérhetővé váltak, így az előfizetők számos új tartalomhoz juthatnak hozzá – ingyenes például számukra az új Lampadati Corsita a Legendary Motorsport weboldalán. Minden GTA+ Member 50%-kal több GTA és RP jutalmat szerezhet az Operation Paper Trail küldetésekért, valamint minden VIP / CEO Ability díja törölve lett.

A fentiek mellett Executive Office fejlesztések is elérhetőek az előfizetők számára, 15% extra GTA$ jár minden Shark Card vásárlás után és sok más is elérhető. További részletekért látogass el a GTA+ oldalára ide kattintva.

Az aktuális heti bónuszok

Augusztus 4-ig x2 GTA$ & RP a jutalom az új Operation Paper Trail küldetésekért. Azok a játékosok, akik teljesítenek bármilyen Resupply vagy Source küldetést, kapni fognak 150.000 GTA$ jutalmat is. A bónusz a feltételek teljesítése utáni első belépéstől számított 72 órán belül válik elérhetővé a játékosok Maze Bank számláján.

A fentiek mellett minden játékos, aki teljesít egy Gunrunning, Nightclub Warehouse, MC vagy Special Cargo Sell Mission küldetést, ingyen megszerezheti a White Beat Off Earphones fülhallgatót. Szintén a fenti dátumig 40% kedvezménnyel vásárolható meg minden Agency ingatlan, valamint a hozzá tartozó fejlesztések, az Ocelot Lynx, a Lampadati Furore GT és a Declasse Yosemite. 50%-kal olcsóbb a megszokottnál a Schyster Deviant, valamint 30% kedvezménnyel lehet hozzájutni a Pegassi Zorrusso, Enus Deity és Vapid Dominator ASP járművekhez.

Hamarosan érkezik…

A fentiek mellett hamarosan, a következő napokban és hetekben érkeznek újabb tartalmak is – például a két új Auto Showroom megnyitója, 12 új jármű, új játékmódok Cayo Perico szigetén és más helyszíneken is és rengeteg más is.

Kiemelt hírek


Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.