Hungarian Rockstar Club

Az érzés, amikor kibontasz egy jó, hideg sört és belekortyolsz. Ugye Te is szereted? A mai naptól a Red Dead Online világában is lehetőséged van belevágni a szesz bizniszbe. Lepárlás, anyagbeszerzés, eladás és jó sok pénz: A Frontier Pursuit: Moonshiners már elérhető.

Vágj bele a jól kifizetődő bizniszbe és szerezd be az első megvásárolható ingatlant, ami elérhető a Red Dead Online világában. Építsd ki bizniszed ebben az új Specialist Role szekcióban – ami leginkább azokhoz a játékosokhoz passzol, akik követték a Trader Role útját, illetve szeretnének egy ingatlant magukénak tudni. Oldd fel a számos Role specifikus képességet ebben az új szekcióban, kerüld ki a törvényt és nyiss meg új utakat!

Új Wheeler, Rawson & Co. árukészlet, ruhák, fegyverek, hátasok, Story Mission küldetések, Specialist Role szekció, pénzszerzési lehetőségek, Twitch Prime jutalmak és rengeteg más is vár.

Minden aktív Trader, aki teljesített legalább egy Sell Mission küldetést vagy elérte a Rank 5 szintet a Trader szekcióban, kapni fog egy útmutatót Cripps-től, hogy találkozhasson a hírhedt törvényen kívülivel: Maggie Fike-kal az Emerald Ranch területén. Maggie-nek megvannak a megfelelő kapcsolatai és a befolyása is, hogy segíteni tudjon neked beindítani illegális bizniszedet.

Vásárolj egy Moonshining Shack kunyhót és onnantól tiéd a világ: Neki is vághatsz az üzletnek! A járókelők szemében a Shack kunyhó csak egy átlagos ház; de a lenti szinten folyik az élet: Ott futnak az illegális üzletek és ügyletek. A Shack ára 25 Gold Bar, ami feltétele a biznisz elkezdésének.

Az, hogy uralsz és futtatsz egy Moonshine bizniszt, még csak a kezdet és a Role egy része csak. Ezek mellett Maggie-vel sok Story Misison küldetést is teljesítened kell egyedül vagy csapatban, hogy segíts neki bosszút állni és elkapni, aki tönkre tette őt. Ahogyan nő az üzleted (és likvidálsz egy rivális bizniszt), új recepteket és technikákat tanulhatsz meg, amivel fejlesztheted a bizniszt, hogy a tiéd legyen a vadnyugat legjobbja. Sőt, meglesz a lehetőséged, hogy elindítsd földalatti Bárodat is, ami a te üzletedet fogja segíteni: Testreszabható dekorációval és a lehetőséggel, hogy hozzáadj egy Country Bandát és egy komplett táncparkettet a barátaid és klienseid szórakoztatására.

Mint minden Specialist Role esetében, itt is folyamatosan fel lehet oldani újabb és újabb jutalmakat, kiegészítőket és fejlesztéseket az előrehaladással, beleértve: Falmmable Moonshine Jug, fejlesztés a Shotgun-hoz és sok más.

Ha lemaradtál az Outlaw Pass első szezonjáról, most eljött a Te időd is: Megérkezett az Outlaw Pass No.2 rengeteg új jutalommal – egészen 2020.március 10-ig. Lépj be a Red Dead Online világába —–ig a Membership Period időszaka alatt, hogy automatikusan felvételt nyerj a Wheeler, Rawson & Co. Club tagjai közé sok-sok exkluzív jutalomért, vagy vásárold meg az abszolút előnyöket jelentő Outlaw Pass-t 40 Gold Bar-ért, hogy megkaphasd a jutalmakat:

  • Több, mint 100 szinten keresztül jutalom
  • 40 Gold Bar
  • Maszkok a hátasaidhoz
  • Loyal Camp Dog kutya
  • Kedvezmények, Cash, bónuszok és kuponok
  • Role XP Boost

és rengeteg más is…

A frissítéssel új Story Mission küldetésszál is érkezett: Teljesítsd ezeket egyedül vagy Posse tagjaiddal és segíts Maggie Fike-nak, hogy felépítsétek a bizniszt és bosszút állhasson régi ellenfelén. Ezek teljesítésével különleges előnyökre és jutalmakra is szert tehetsz.

A frissítéssel új fegyver is érkezett: A minden ellenfeledet megrémisztő Navy Revolver már elérhető, ára 275$. Van lehetőséged arra is, hogy ingyen hozzájuss: Teljesítsd a Killer Clues küldetéseket a GTA Online világában és 0$-ért megkaphatod.

A frissítéssel rengeteg fejlesztés, hibajavítás és módosítás is érkezett, többek között:

A Photo Mode mostantól PS4 és Xbox One konzolokon is elérhető minden funkciójával

Új ajánlatok és bónuszok is érkeztek, méghozzá jó sok: Ezeket a Pause Menüben, a Benefits, Offers és Rewards oldalakon találod meg: Gold Bar jutalmak, utánpótlás a korábbi Specialist Role szekciókhoz és a Moonshiner szekcióhoz és persze még sok más – amik hetente frissülni fognak, úgyhogy légy résen mindig és kövess minket a következő hetekben!

  • A mai frissítés rengeteg új öltözéket is magába foglal, továbbá:
  • Ability Card újratervezés – Rebalanced
  • Módosított és továbbfejlesztett horgászat (Fishing)
  • Jóval magasabb stabilitás és energia a hátasoknak, illetve gyorsabb felállás elesés után

Figyeld mindig az akciókat: Most például 5 Gold Bar akció van a Butcher’s Table asztalra, továbbá: Ingyenes Mash Refill a Moonshiner bizniszhez, ingyenes Resupply a Trader szekcióhoz, 200 RDO$ minden egyes elkezdett Role esetén.

Azok a játékosok, akik legkésőbb december 12-ig összekapcsolják Social Club fiókjukat Twitch Prime fiókjukkal, ingyenes tartalmakra és előnyökre tehetnek szert a Red Dead Online-ban. Azok a játékosok, akik nekilátnak a Moonshiner szekciónak, ingyenesen megkapják majd a Polished Copper Still Upgrade fejlesztést, amivel lehetőségük lesz jobb minőségű és prémium kategóriájú söröket és szeszeket főzni, amiket magasabb áron adhatnak majd el. A Twitch Prime előfizetők továbbá ingyen megszerezhetik a Collector Bag táskát, amivel elkezdhetik a Collector szekciót és leszállíthatják a legértékesebb relikviákat Madam Nazar-nak némi ellenérték fejében. Azok pedig, akik december 13-án vagy azután teljesítik a fenti feltételeket, a teljesítés (aktiválás) után 72 órával érhetik majd el a fenti két ingyenes tartalmat.

Ha már rendelkezel Twitch Prime előfizetéssel és összekapcsoltad fiókjaidat (Social Club x Twitch Prime), ne felejtsd el a lenti linkeken keresztül igényelni a jutalmakat, ha korábban még nem tetted meg:

A mai frissítés még csak a kezdet. A következő hetekben új gyűjthető tárgyak, ruhák, árukészletek, játékmódok és rengeteg lehetőség is vár majd. Részletekért és friss hírekért kövesd csatornáinkat a következő napokban és hetekben.

Sőt, a vadnyugati kuruzslók szerint havazás is várható néhány héten belül az államokban: Készülj meleg ruhával!

További részletekért, friss hírekért és a frissítés új elemeiért kövesd Facebook oldalunkat ide kattintva!

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

HRC News

GTAV

Store

HUROC

Rockstar Games

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.