Hungarian Rockstar Club

Partnership

Program

A Hungarian Rockstar Club Partnership Program egy olyan együttműködési rendszer, amivel a feltörekvő csoportok, rajongók, alkotók és egyéb közösségek csatlakozhatnak a Hungarian Rockstar Club rendszerébe, ezzel támogatva és elősegítve a leendő partnerek munkáját, közösségének és követőinek bővülését, hírnevének terjesztését és részesei lehetnek munkánknak, közös fejlődésünknek.

Programunk célja, hogy összekössük és egyesítsük a Rockstar Games követőit és játékosait. Hisszük, hogy programunkkal közelebb hozhatjuk egymáshoz a rajongókat és a játékosokat, hogy a legjobb játékélményben lehessen részük.

Számos területen kívánjuk erősíteni a partnerek munkáját és a miénket, a közös hírnevünk öregbítését: szívesen látnánk téged is Partnsership Programunkban, ha feltörekvő Youtuber vagy Streamer vagy, bloggerként működsz, közösséget vagy csoportot üzemeltetsz, képeket, grafikákat vagy videókat készítesz a Rockstar Games játékaihoz, de ez még csak a kezdet! Ha úgy érzed, itt a helyed és szívesen csatlakoznál hozzánk, hogy közösen fejlődhessünk, ne habozz!

Csatlakozási

feltételek

Youtuber & Streamer

Legalább 15.000 követő vagy 1.000.000 megtekintés az adott csatornán.

Discord szerver

Legalább 1500 tag és 10 különálló szoba.

Közösség & Csoport

Legalább 5000 tag.

Csatlakozáskor az adott csatornának legalább 3 hónapja működnie kell. A csoportokat és közösségeket minden esetben felülvizsgálja csapatunk.

Nem volt rád illő kategória? Ne búsulj! Dobj nekünk egy üzenetet a lenti gombbal és küldd el nekünk csatlakozási kérelmedet!

jelentkezés
Keresés

HRC News

Grand Theft Auto

Red Dead Redemption

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.