Official logo of Hungarian Rockstar Club.

Partnership Program

Partnership Programunk keretében egy olyan együttműködési rendszerhez csatlakozhatsz, ahol a feltörekvő csoportok, rajongók, alkotók és egyéb közösségek csatlakozhatnak a Hungarian Rockstar Club rendszerébe, ezzel támogatva és elősegítve a leendő partnerek munkáját, közösségének és követőinek bővülését, hírnevének terjesztését és részesei lehetnek munkánknak, közös fejlődésünknek.

Programunk célja, hogy összekössük és egyesítsük a Rockstar Games követőit és játékosait. Hisszük, hogy programunkkal közelebb hozhatjuk egymáshoz a rajongókat és a játékosokat, hogy a legjobb játékélményben lehessen részük.

Számos területen kívánjuk erősíteni partnereink munkáját, valamint a közös hírnevünk öregbítését: szívesen látnánk téged is Partnsership Programunkban, ha feltörekvő Youtuber vagy Streamer vagy, bloggerként működsz, közösséget vagy csoportot üzemeltetsz, képeket, grafikákat vagy videókat készítesz a Rockstar Games játékaihoz, de ez még csak a kezdet! Ha úgy érzed, itt a helyed és szívesen csatlakoznál hozzánk, hogy közösen fejlődhessünk, ne habozz!

Az együttműködéshez néhány alapvető feltételnek meg kell felelned, hogy biztosan mindannyiunknak előnyös legyen a program. Tartalomkészítőként és Streamerként, vagyis tartalomgyártóként legalább 15.000 követővel kell rendelkezned. Discord szerverek esetében legalább 1500 tag szükséges a programhoz, míg Facebook oldalak és csoportok esetében 5000 követő vagy tag a követelmény.

Nem volt rád illő kategória? Ne búsulj! Dobj nekünk egy üzenetet a lenti gombra kattintva és küldd el nekünk csatlakozási kérelmedet!

Kapcsolatfelvétel
Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.