Hungarian Rockstar Club

Red Dead Online | 2022. január 6.

indítsd az új évet a land of opportunities, call to arms, gang hideout és featured series bónuszokkal 

A fentiek mellett egy hónapnyi Persistent Posse jutalmak várnak a Red Dead Online-ban 

indítsd az új évet a land of opportunities, call to arms, gang hideout és featured series bónuszokkal  

A fentiek mellett egy hónapnyi Persistent Posse jutalmak várnak a Red Dead Online-ban 

Segítsd Jessica LeClerk és férje munkáját, mert a következő négy héten x2 RDO$, XP és Gold a jutalom az A Land of Opportunities küldetésekért. Mindemellett, akik teljesítik a Destroyed By Grief Finale-t, kapni fognak egy 5 Gold Bar kedvezményt érő kupont is, ami felhasználható a Butcher Table-re, a Collector’s Bag-re, a Moonshine Shack-re, a Sample Kit-re vagy a Bounty Hunter License szerződések valamelyikére.

Állítsd fel a védelmi vonalat és küzdj a támadók ellen csapattársaiddal a Call to Arms játékmódokban, amikért február 1-ig x3 Ability Card XP a jutalom.

A fentiek mellett minden Featured Series játékért x2 RDO$ & XP a jutalom egész hónapban. A Timeline az alábbiak szerint alakul a következő hetekben:

Január 6. – Január 10.: Team Shootout Series (Hardcore)

 • Azok a játékosok, akik Persistent Posse-ban teljesítenek egy játékot, kapni fognak 2000 XP-t.
 • Azok a játékosok, akik megnyernek egy Featured Series-t, kapni fognak egy 30% kedvezményt érő kupont, ami felhasználható egy Revolver-re.
 • Azok a játékosok, akik teljesítenek egy normál Bounty-t, illetve egy Legendary vagy Infamous Bounty-t, kapni fognak ingyen egy Ability Card-ot.

Január 11. – Január 17.: Shootout Series (Hardcore)

 • Azok a játékosok, akik leszállítják a Weekly Collection-t, – beleértve a Tennessee Whiskey, Irish Whiskey és Scotch Whiskey italokat – kapni fognak egy Treasure Map-et.
 • Azok a játékosok, akik részt vesznek egy Call to Arms játékmódban Persistent Posse-ban, kapni fognak egy Treasure Map-et.
 • Azok a játékosok, akik megnyernek egy Featured Series-t, kapni fognak egy 30% kedvezményt érő kupont, ami felhasználható egy Revolver-re.

Január 18. – Január 24.: Takeover Series (Hardcore)

 • Azok a játékosok, akik teljesítenek egy Blood Money Opportunity-t Persistent Posse-ban, kapni fognak 25 Capitale-t.
 • Azok a játékosok, akik mintát vesznek egy Legendary Animal-ből vagy megölik azt, kapni fognak 100 Split-Point Rifle Ammo-t.
 • Azok a játékosok, akik részt vesznek egy Nominated Series-ben ezen vagy a következő héten, kapni fognak egy 30% kedvezményt érő kupont, ami felhasználható egy Repeater-re.

Január 25. – Január 31.: Team Gun Rush (Hardcore)

 • Azok a játékosok, akik részt vesznek egy Featured Series Playlist-en Persistent Posse-ban, kapni fognak egy Porter Jacket-et.
 • Azok a játékosok, akik teljesítenek egy Trader vagy Moonshiner Sell Mission küldetést, kapni fognak egy Benbow Jacket-et ingyen.
 • Azok a játékosok, akik részt vesznek egy Nominated Series játékban, kapni fognak egy 30% kedvezményt érő kupont, ami felhasználható egy Repeater-re.

dupla jutalom jár a gang hideout rejtekhelyekért 

Tisztítsd meg a Gang Hideout rejtekhelyeket, mert amellett, hogy a megszokottnál nagyobb eséllyel találhatsz Capitale-t, ezekért x2 RDO$ & XP jutalmat szerezhetsz.

visszatérő, limitált ideig elérhető öltözékek 

Adj a kinézetedre egy kicsit: néhány limitált ideig elérhető tartalom visszatért a Tailor-hoz és a Wheeler, Rawson & Co. Catalogue kínálatába, így újra megszerezheted az Irwin Coat-ot, a Salter Shoes-t, a Cossack Hat-et, a Furred Gloves-t, a Darned Stockings-ot, a Tied Pants-et és a Fanned Stovepipe Hat-et február 1-ig.

kedvezmények

Csapj le az aktuális havi ajánlatokra – többek között a Lancaster Repeater-re, a Double Action Revolver-re és a Semi Auto Shotgun-ra a helyi Gunsmith-nél vagy a katalógusban.

A fentiek mellett a következő négy hétben a következőket is akciósan zsebelheted be: Tender Pork Loin, Mature Venison Meat, Prime Beef Joint, Cheese Wedges, Salted Beef, Bartlett Pears, Fresh Peaches, Local Carrots, Hand-Picked Corn és Orchard Apples.

Mindemellett, a Character Creator menüben az Appearance Change féláron van az új év alkalmából. A sort folytatva: 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Nokota és Mustang hátasokat, valamint ha eléred a 3-day Role Challenge Streak-et ebben a hónapban, akkor ingyen tiéd lehet a Kneller Dakota Saddle is.

kedvezmények

Végül, de nem utolsó sorban: minden Hat 30% kedvezménnyel szerezhető be, a Persistent Posse alapításának díja pedig törölve lett, és február 1-ig minden Persistent Posse Leader ingyen megszerezheti a Hell Yeah Emote-ot.

CHARACTER CREATOR FEE

MINDEN NOKOTA ÉS MUSTANG HORSE

MINDEN HAT

prime gaming jutalmak

Azok a játékosok, akik összekapcsolják Social Club profiljukat Prime Gaming fiókjukkal január 17-ig, ingyenesen hozzájuthatnak egy Bolt Action Rifle fegyverhez és egy Coat-hoz. Azok, akik január 18. és február 14. között kapcsolják össze fiókjaikat, kapni fognak egy Pants-et, valamint egy 30% kedvezményt érő kupont, ami felhasználható egy Arabian Horse hátasra.

További részletekért látogass el a Prime Gaming oldalára!

A legfrissebb hírekért kövesd a HRC News oldalát, ahol mindent megtalálsz az aktuális GTA Online és Red Dead Online Heti Frissítésekről és egyéb híreket is olvashatsz!

HRC News
Keresés

HRC News

Grand Theft Auto

Red Dead Redemption

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.