Hungarian Rockstar Club

Stúdiók

A Rockstar Games, a világ egyik legnagyobb játékkiadó vállalata számos stúdióval és kirendeltséggel rendelkezik világszerte, melyek a következők:

Rockstar
New York

Rockstar London &
Rockstar International

Rockstar
India

Rockstar
Leeds

Rockstar
Lincoln

Rockstar
New England

Rockstar
North

Rockstar
San Diego

Rockstar
Toronto

Rockstar
Vancouver

Rockstar
Vienna

Rockstar Japan
(Rockstar Tokyo)

Rockstar
Dundee

Minden fenti stúdió a Rockstar Games kiadó része, melynek központja a New York-i iroda. A Rockstar Games egésze a Take-Two Interactive Software, Inc. alatt működik, legfelsőbb vezetője a tévhitekkel ellentétben nem Sam és Dan Houser (utóbbi 2020. márciusban elhagyta a céget és kilépett), hanem a Take-Two Interactive igazgatója, Strauss Zelnick és az alapító, Ryan Brant. Minden fontosabb döntés végrehajtásához (többek között az új játékok kiadásához és a költségvetések megtervezéséhez) az ő engedélyük szükséges, a Rockstar Games egyedül nem dönthet semmilyen ügyben. A Rockstar Games bevételeinek nagy része a Take-Two Interactive tulajdona, annak csak egy kis része marad a cégben.

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

HRC News

GTAV

Store

HUROC

Rockstar Games

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.