Hungarian Rockstar Club

Már elérhető:

The Naturalist

Új Frontier Pursuit,

fegyverek és sok más

Kövesd, vadászd le és tanulmányozd a csodálatos élővilágot a Red Dead Online legújabb Frontier Pursuit frissítésével: ez a The Naturalist. Fedezz fel izgalmas helyeket, találj ritkaságnak számító Legendás Állatokat és alakítsd ki a saját utadat – válassz, hogy a tudásodat képességek fejlesztésére fordítod, vagy kereskedsz a nyersanyagokkal és a tárgyakkal.

A hírhedten konzervatív Harriet Davenport kalandorokat keres, akik segítenek neki felfedezni és tanulmányozni a vadvilágot, emellett pedig lexikális tudást felhalmozni az állatokról az öt állam mindegyikében. Találd meg a vadon élő állatokat és küldj mintákat Harriet-nek; a jutalmad nem marad majd el.

Ahhoz, hogy érdemi segítség lehess Harriet-nek, szükséged lesz Gus Macmillan segítségére, az igazán profi vadászra, aki megmutatja majd neked a létező összes képességet, amit el kell sajátítanod a vadászatok során. Ha szeretnél különleges és egyedi öltözékeket készíteni a megszerzett nyersanyagokból, akkor Gus lesz a te embered, aki rengeteg lehetőséggel kínálkozik majd a témában. Viszont légy résen, mert Harriet észre fogja venni, ha mindkét oldal felé húzol.

Ha segítesz Harriet Davenport-nak a Naturalist célokban és mintákat viszel neki anélkül, hogy megölnéd a célpontokat, akkor egyedi jutalmakat kaphatsz. Használd az új Sedative Varmint Cartridges fejlesztést a Varmint Rifle puskára, hogy leszedáld a célpontokat. A Naturalist játékosok rendelkezésére áll az Animal Reviver is, aminek segítségével biztosan életben lehet tartani a kiszemelt állatokat.

Ha állati részeket, bőröket és szőrméket szállítasz le Gus Macmillan-nek, akkor jó minőségű és egyedi tárgyakat szerezhetsz, amikkel extra előnyök is járnak. Készítsd el a Legendary Animal Kabátokat, hogy kitűnj a tömegből, de vár rád az Animal Trinkets is – szintén egyedi előnyökkel.

Látogass el a Welcome Centerbe Strawberry városában, hogy találkozhass Harriet-tel és Gus-szal – és vedd kezedbe az Animal Field Guide útmutatót – egy gyűjteményt, amiben az állatok viselkedését tanulmányozhatod. Kövesd az állatokat, fotózd le őket és gyűjts mintákat, hogy bővítsd a saját Animal Field Guide könyvedet és előre halajd a Naturalist Role-ban.
Ahogy bővíted az Animal Field Guide kézikönyvet és haladsz előre a Specialist Role szekcióban, úgy fognak megnyílni előtted új tárgyak, képességek és játékmódok, amiket felfedezhetsz és megszerezhetsz. Minden izgalom rád vár, beleértve a Hátasok tanulmányozását, az új öltözékeket és kiegészítőket, de itt van a sok új Tonic és Tonic Recept is. Elérhetővé váltak testsúly csökkentő és testsúly növelő szerek, állatokat újraélesztő szerek és speciális Tonic-ok, amikkel tökéletesítheted képességeidet, hogy mindig sikeres lehess a Naturalist Role-ban.
Új képességeket is tanulni fogsz, mint például a Mercy Kill és a Wilderness Camp (Tábor) – és persze  ott a rengeteg lehetőség is, amit Ms. Davenport kínál az állatok csodálatos, lenyűgöző, de egyben ijesztő világában.
Ahogyan haladsz előre a Naturalist Role-ban, úgy fogsz tudni új Legendás Állatokat találni – ezeket az állatokat Free Roam-ban és az Animal Sighting keretében is felfedezheted, Harriet segítségével. Használd a Legendary Animal térképet útmutatóként, ismerd meg a helyszíneket és bővítsd a saját kézikönyvedet az új információkkal – Harriet pedig busásan megjutalmaz majd… vagy éppen Gus, ha őt választod.

Fedezd fel a világot és találd meg a következő Legendás Állatokat: Cougar, Fox, Boar, Beaver, Wolf, Bison és Elk – a következő hetekben pedig további Legendás Állatok érkeznek majd.

Advanced Camera,

Fegyverek és

Freemode Események

Hogy tökéletesen tanulmányozhasd az állatokat és szokásaikat, szerezd be az Advanced Camera-t a Wheeler, Rawson & Co. Catalogue katalógusból – fejlettebb mobilitás, új kamera funkciók és rengeteg szűrő is elérhető. Új Fegyverek is elérhetővé váltak, ilyen a testreszabható Improved Bow és az Elephant rifle is, amikkel az igazán nagy vadakat is könnyen leszedheted.

A The Naturalist frissítéssel két vadonatúj Freemode Event is elérhetővé vált.

Legendary Animal

Protection

Dolgozzatok együtt és védjétek meg a Legendás Állatot az orgyilkosoktól. Vigyázat! Túl közel se kerüljetek hozzá, mert el is ijeszthetitek őt.

Wild Animal

Tagging

Alkossatok csapatot a többi játékossal és gyűjtsetek különleges mintákat, oldjatok fel egy exkluzív Legendás Állatot, közben pedig bánjatok el az ellenfelekkel.

Outlaw Pass

No. 3

A Wheeler, Rawson & Co. Club és a The Outlaw Pass visszatért vadonatúj jutalmakkal és tárgyakkal. Mint mindig, a Wheeler, Rawson & Co. Club mindenkinek ingyenes és automatikusan jár – ahogyan haladsz előre a Club Rank szinteknél, úgy oldhatsz fel újabb jutalmakat.
Vásárold meg a The Outlaw Pass No. 3 tagságot még több jutalomért. Szerezz akár 40 Gold Bar-t és hihetetlen akciókat, kedvezményeket és tárgyakat – beleértve egyedi öltözékeket, fegyver fejlesztéseket, Tábor fejlesztéseket és sok mást. Az Outlaw Pass 80 Rank szintet kínál és október 19-ig érhető el.

További

újdonságok

Free Roam közben sok emberrel fogsz találkozni, beleértve a vadászokat, és olyanokat, akik a segítségedre szorulnak majd. Keresd a megakadt és összetört kocsikat is az út során, hiszen elképzelhető, hogy különleges jutalmakat is szerezhetsz majd – ritkább esetben pedig lehet, hogy a bajba került kocsis kéri majd a segítségedet.

Új öltözékek

A The Naturalist frissítés a Role-hoz illő Napi Kihívásokat, Award jutalmakat és számos öltözéket is tartalmaz. Elérhetővé váltak új Frizurák, Kiegészítők, Reakciók (Emote) és néhány fejlesztést is érkezett – például mostantól a megsütött ételeket elérheted az Item Wheel segítségével is.

A mai frissítés emellett több, mint 250 hibajavítást, egyéb fejlesztést, a játékosok által kért fejlesztést és módosítást is tartalmaz. Megoldásra került a Táborokkal és az állatokkal kapcsolatos két legfőbb probléma – mostantól megfelelően helyezhető el a Tábor és bőven fogsz állatokkal is találkozni Free Roam közben. A játékos keresés, a Showdown Mode hibák és egyebek is javítva lettek.

Bónuszok és

jutalmak

Dupla kifizetés

Augusztus 4-ig minden Naturalist x2 kifizetést kap a Tier 3 Legendary Animal Sample mintákért és a Whole Carcass Eladásokért. Továbbá, ha teljesítesz bizonyos célokat a következő 4 hétben, akkor extra jutalmak is várnak:

 • Indítsd el a Naturalist Role-t egy ingyenes Role Accessory kiegészítőért, egy Öltözékért és egy Reakcióért
 • Gyűjts be egy állatmintát, hogy ingyen tiéd lehessen a Gila Monster Camp Flag
 • Teljesíts egy Legendary Animal Sighting Küldetést, hogy ingyen kaphass egy exkluzív variánst a Farnholme Double Bandolier-ből
 • Helyezz el egy Wilderness Tábort, hogy kaphass egy Treasure Map térképet

Új bónuszok

 • 30% kedvezménnyel vásárolható meg minden Novice és Promising Naturalist Role Termék
 • 2000 Naturalist XP jár mindenkinek
 • Ingyenesen megszerezhető a Sedative Varmint Cartridges
 • Ingyenesen megszerezhető egy Legendary Animal Pheromone
 • 30% kedvezménnyel vásárolható meg minden Revolver
 • Ingyenesen megszerezhető egy Ability Kártya

PlayStation 4

jutalmak

Ajándékok

 • 10x Sedative Varmint Cartridges
 • 5x Animal Reviver
 • 5x Blending Tonic

Early Access

 • The Legendary Gabbro Horn Ram
 • Three Fossil Collection Kollekció
 • Legendary Chalk Horn Ram
 • Woodcote Poncho
 • 5x Blending Tonic

Twitch Prime

jutalmak

Minden játékos, aki összekapcsolta Twitch Prime fiókját Social Club profiljával, a következőket fogja kapni:
 • Legendary Katata Elk Animal Kabát
 • 5x Legendary Animal Pheromones
 • 6000 Naturalist XP
 • Ingyenes Wilderness Tábor
 • 50% kedvezmény egy Tábori Kutya árából
 • 50% kedvezmény egy Sátorból
 • 50% kedvezmény egy Mellényből Rank 15 alatt
 • 10x Special Health Cure
 • 10x Special Snake Oil
 • 10x Special Miracle Tonic
 • 10x Special Bitters
A következő hetekben új Legendás Állatok, játékmódok, fejlesztések és termékek érkeznek majd a Gus Macmillan” Store boltba és a Wheeler, Rawson & Co. Catalogue-ba is, de új Fossil-ok is elérhetővé válnak a Collector játékosok számára.

Friss hírek

Az aktuális Red Dead Online Heti Frissítéseket és minden egyéb hírt megtalálsz Facebook oldalunkon. Ha még nem követed, kattints ide, hogy értesülj a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

HRC News oldalunkon megtalálod összes cikkünket és hírünket. Részletekért kattints ide!

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

HRC News

GTAV

Store

HUROC

Rockstar Games

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.