GTA Online | 2022. július 22.

Hamarosan új GTA Online fejlesztések érkeznek

Július 26-án a The Criminal Enterprises részeként

Hamarosan új GTA Online fejlesztések érkeznek

Július 26-án a The Criminal Enterprises részeként

Az új tartalmak és játékmódok mellett a GTA Online: The Criminal Enterprises frissítéssel rengeteg változtatás és fejlesztés is elérhetővé válik a GTA Online-ban minden játékos számára.

Business védelem és fejlesztések

Július 26-tól kezdve minden Business tevékenység – beleértve a Sell Mission küldetéseket is – elindítható lesz Invite Only szervereken is. A játékosok regisztrálhatják magukat, mint CEO, VIP vagy MC President az Invite Only, Crew és Friends szervereken.

A játékosoknak továbbra is lehetőségük van Public Session-ben teljesíteni az eladásokat, amikért így extra bónuszt szerezhetnek.

Vehicle Customization fejlesztések és változások

 • Minden jármű, ami be tud hajtani az LS Car Meet területére, felszerelhető lesz a Low Grip Tires opcióval.
 • A Mechanic-tól kért járművek gyorsabban jelennek meg ezentúl.
 • A játékosoknak nem kerül plusz költségbe, ha megsemmisítenek egy Weaponized Vehicle járművet.
 • Az Avenger és a Mobile Operations Center Vehicle Workshop műhelyekben bármilyen jármű tárolható lesz, ami elfér bennük (kivéve az Oppressor Mk II, ami kizárólag a Terrorbyte-ban tárolható).
 • A birtokolható ingatlanok száma 8-ról 10-re nő, így a maximálisan tárolható járművek száma akár 20-szal is nőhet.
 • A Legendary Motorsport és a Southern San Andreas Super Autos kapnak néhány új szűrőt és keresési beállítást – ez konzolokon az L1/R1 vagy LB/RB opciókkal érhető el.

A fentiek mellett a Pegassi Oppressor Mk II Homing Missile gyengítésre kerül, míg a Countermeasure esetében növelésre kerül a Cooldown. A Sparrow helikopter esetében elérhetővé válik a Chaff és Flare Countermeasure, amiket a Kosatka ingatlanban lehet felszerelni a járműre, így kevésébe sebezhető az.

Általános fejlesztések

 • Security Contract küldetések közben a játékosok Helicopter segítségével is beléphetnek az Agency-be vagy besétálhatnak a tetőn lévő ajtón is.
 • Auto Shop leszállítás esetén az Auto Shop Staff nagyobb eséllyel szállítja le sikeresen a járművet az ügyfélnek.
 • A játékosok mostantól kocoghatnak a The Diamond Casino & Resort területén, a The Music Locker-ben, valamint a Nightclub ingatlanokban is, hogy gyorsabban eljuthassanak oda, ahova szeretnének.
 • A játékosoknak lehetőségük van maximális Ammo-t vásárolni minden fegyverhez az Interaction Menu-ben. Mindemellett könnyebben hozzáférhetőek a Snack és Armor termékek, hiszen egy gombot kell csak lenyomni, ha a Weapon Wheel aktív. Ráadásként ha egy játékos a Quick Restart opciót választja egy játékmódban, minden Snack mennyisége annyi lesz, amennyi a küldetés kezdete előtt volt.
 • A játékosok mostantól azonnal eldönthetik, hogy elfogadják vagy elutasítják azokat a küldetéseket, amiket telefonhíváson keresztül ajánlanak fel – így nem kell végig várni a hívást.
 • A játékosok PC platformon kikapcsolhatják a játékbeli Chat-box-ot a Settings menüpontban.
 • A Griefer viselkedés csökkentése érdekében a Kill/Death statisztikát a Freemode-ban történő gyilkolások nem módosítják. Mindemellett a statisztika kizárólag a kompetitív játékmódokban történő ölések esetén változik.
 • A játékosok mostantól több időt tölthetnek Cayo Perico szigetén a Scope küldetés közben, és több lebukás engedélyezett, mielőtt kidobásra kerülnek a szigetről.
 • A Race Creator több frissítést is kap – megnő a Checkpoint-ok maximális száma, a játékosok maximális száma a Transform Race versenyekben és egyebek is érkeznek. Minden platformon lehetőség van RC Bandito Race létrehozására a Special Vehicle Race Creator-ban, valamint elérhetővé válik a Ghost to First Checkpoint opció is. A Fixture Remover-hez több modell kerül hozzáadásra, emellett egy Anti Grief Ghosting lehetőség is elérhetővé válik, beállítható lesz a Race közben a napszak és a Checkpoint méretének változtatása is.

Megemelt kifizetések

A The Criminal Enterprises frissítéssel megemelésre kerülnek a kifizetések is számos tevékenység esetében a GTA Online-ban, így az új és veterán játékosok egyaránt nagyobb szabadságot kaphatnak.

Ezek a végeleges változások kombinálásra kerülnek az éppen futó Heti Frissítésekkel, így egy adott héten a megemelt kifizetés kerül duplázásra vagy éppen triplázásra.

 • Race
  Minden Standard Race versenyért átlagosan 50%-kal több GTA$ szerezhető a The Criminal Enterprises megjelenését követően.
  Emelésre kerül a Premium Race versenyek maximális kifizetése is. Az első helyezett továbbra is megemelt kifizetésben részesülhet, de a negyedik és az alatt lévő helyezettek is kapnak ezentúl bónuszt.
 • Adversary Mode
  Átlagosan 50%-kal nő minden jelenleg elérhető Adversary Mode kifizetése a GTA Online-ban.
 • Heist
  Minden játékos, aki csatlakozik egy Heist Setup  küldetéshez, a jelenleginél 50%-kal több GTA$-t szerezhet. Mindemellett, a Finale küldetésekben ezentúl 15% a Minimum Cut minden játékos számára, valamint minden Heist Setup Fee egységesen 25.000 GTA$ lesz.
  A The Fleeca Job, The Humane Labs Raid, The Prison Break és Series A Funding Heist Finale küldetések kifizetése 75%-kal kerül megemelésre.

  A The Pacific Standard Job, The Doomsday Heist: Act I, The Doomsday Heist: Act II és The Doomsday Heist: Act III Heist Finale küldetések kifizetése 50%-kal kerül megemelésre.

A frissítés megjelenésével minden Heist esetében egységesen egy játékbeli nap (48 perc) lesz a Cooldown, ha csapatként teljesítitek. Mindemellett a The Cayo Perico Heist bizonyos elemei is módosításra kerülnek, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a játékélmény. A The Cayo Perico Heist egyedüli teljesítése esetén a Cooldown 3 játékbeli nap. Nagy értékű Primary Target ellopása után a nagy értékű Primary Target-ek eltűnnek a következő 72 órára, ellenben minden Secondary Target értéke nő.

 • Organization és MC Member Boost
  Minden Bodyguard, Associate és MC Member játékos jóval magasabb GTA$ jutalmat szerezhet, ha csatlakozik egy Organization-höz vagy Motorcycle Club-hoz.

  • A Bodyguard, Associate és MC Member kifizetések megduplázódnak.
  • Minden MC Member, aki részt vesz egy Sell Mission küldetésben, extra bónuszt szerezhet.
  • Minden Bodyguard és Associate extra juttatást kap, ha részt vesz egy Sell Mission küldetésben – ennek összege függ a küldetés közbeni aktivitásától.
  • Minden Organization Fee redukálásra kerül.
 • First-Time Boost
  • Executive: Minden Executive játékos x3 kifizetést kap ezentúl az új Export Mixed Goods Sell Mission küldetésekért. Ez az Executive Assistant személyen keresztül érhető el, miután az egyik Warehouse Staff Member elkészítette az első adag Special Cargo-t.
  • Biker: A korábbinál háromszor gyorsabb minden biznisz termelés, egészen az első Sell Mission teljesítéséig.
  • Gunrunning: Az első Research tárgy esetében háromszor gyorsabb a Research Speed. A Production Speed szintén háromszor gyorsabb, és az első Sell Mission teljesítése után ez visszaáll az eredeti sebességre.
  • Nightclub Owner: A korábbinál háromszor több tárgyat rejt minden Business Battle Good az első Sell Mission küldetés teljesítéséig.
  • A fentiek mellett minden biznisz esetében az első Sell Mission küldetésért dupla GTA$ kifizetés jár.
 • Limitált ideig elérhető Boost az MC President, VIP és CEO játékosoknak
 • Minden Motorcycle Club Work, Club Challenge, Clubhouse Contract és Member Challenge dupla kifizetést kap limitált ideig. Mindemellett minden VIP Work küldetésért is dupla kifizetés jár – korlátozott ideig.

Hamarosan érkezik

A Rockstar Games még egyszer szeretné megköszönni, hogy a játékosok elküldték ezeket az értékes visszajelzéseket. A Rockstar Games csapata továbbra is figyelembe veszi majd a beérkező visszajelzéseket és már alig várják, hogy megjelenjen a The Criminal Enterprises.


Kiemelt hírek


Keresés

HRC News

Játékok

HUROC

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.