Szolgáltatási Feltételek

Utoljára frissítve: 2022. november 21.

Ez a dokumentum egy megállapodás (a továbbiakban: „Megállapodás”) Ön és a Magyarországon működő Hungarian Rockstar Club (Képviselő: Halasi Lajos, cím: 1195 Budapest, Jókai utca 24/A) és partnerei (többek között: Kiss Dániel tartalomkészítő, a továbbiakban: „DaniGaming”) között (a továbbiakban: „Cég”, „Mi”, „Huroc”), ami leírja és meghatározza az Online Szolgáltatások (a továbbiakban: „Szolgáltatások”) használatát. A Huroc belépést engedélyez az online és minden ahhoz kapcsolódó szolgáltatásba ezzel a Megállapodással. Éppen ezért kiemelten fontos ezen dokumentum figyelmes áttekintése.

Az Online Szolgáltatások leírása

A teljesség igényének fedezése érdekében ezzel a Megállapodással a Huroc felajánlhat Önnek különböző termékeket, szolgáltatásokat, közösségi média oldalakat (beleértve az alábbiakat: https://facebook.com/hungarianrockstarclub, https://facebook.com/hurocnews, https://facebook.com/groups/rockstarhun.gta, https://facebook.com/groups/rockstarhun.rdr2, https://facebook.com/groups/rockstarhun.gta6, https://facebook.com/groups/rockstarhun.remastered, https://instagram.com/rockstarhungary, https://twitter.com/rockstarhungary, https://discord.me/rockstarhun, https://youtube.com/danigamingyt és https://youtube.com/rockstarhungary) egyéb csoportokat, egyéb Discord szervereket, webáruházakat és weboldalakat (többek között az alábbiakat: https://huroc.com, https://store.huroc.com és https://party.huroc.com) olyan eszközökön, amelyek internet hozzáféréssel rendelkeznek, beleértve videójáték konzolokat, személyes számítógépeket vagy mobiltelefonokat, illetve játékbeli applikációkat vagy szoftveres platformokat, többek között harmadik féltől származóakat is (összesítve, a továbbiakban:”Online Szolgáltatások”). Az Online Szolgáltatások tartalmazzák ezeket, és bizonyos esetekben mást is, amiket a Huroc nyújt Önnek, beleértve minden megjelenített tartalmat. A Huroc felfüggesztheti, megváltoztathatja vagy befejezheti az Online Szolgáltatások nyújtását, többek között minden közzétett tartalmat azonnali hatállyal és ok nélkül, ide értve mindent, amiért a Huroc felel, illetve amennyiben Ön megszegi a megállapodások és nyilatkozatok bármelyikét, beleértve a Megállapodást, az Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztatót és/vagy a Peres ügyek nyilatkozatot. A Huroc indoklás és figyelmeztetés nélkül korlátozhatja szolgáltatásait és tartalmait, beleértve az Online Szolgáltatásokat is.

Minden, az Online Szolgáltatáshoz kapcsolódó elem – beleértve a szöveges tartalmakat, adatokat, grafikákat, logókat, gombokat, ikonokat, képeket, hanganyagokat, videóanyagokat, linkeket, digitális tartalmakat, adat összeállításokat és szoftvereket – a Huroc tulajdona, ő irányítja és szolgáltatja azokat és felel értük, mindemellett védve vannak szerzői jogok, védjegyek és egyéb jogok által. Az Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódó tartalmak személyes, nem kereskedelmi használatra engedélyezettek és semmilyen formában nem másolhatóak, reprodukálhatóak, többszörözhetőek, terjeszthetőek, nyilvánossághoz közvetíthetőek sugárzással vagy másként, kiállíthatóak,  másod közölhetőek, módosíthatók, felölthetőek, közzétehetőek, továbbíthatóak vagy más módon megoszthatóak, ide értve az emailt vagy más elektronikus formát is, továbbá ezen feltételek vonatkoznak minden tartalomra, beleértve azokat is, amiknél külön nincsenek megjelenítve az említett feltételek a Huroc által. Ön letöltheti az arra engedélyezett tartalmakat saját felhasználásra, és nem kereskedelmi célra az Online Szolgáltatásokon keresztül, figyelembe véve és megjelenítve minden szerzői jogot és egyéb figyelmeztetést, amely ezeken az elemeken szerepel.

Beérkezett üzenetek és tartalmak

A Huroc örömmel fogad minden beérkező elemet a játékos közösségtől. Ön megadja a Huroc-nak az exkluzív, örökké tartó, visszavonhatatlan, teljes mértékben átruházható és továbbítható felhasználást világszerte a Huroc-nak küldött elemekkel és tartalmakkal kapcsolatban, beleértve a Huroc weboldalain keresztül, email üzeneten keresztül vagy bármilyen más módon a Huroc-hoz juttatott tartalmakat minden ellenszolgáltatás vagy fizetség igénye nélkül. A Huroc-nak benyújtott tartalmakra semmilyen jog és követelés nem formálható vagy vitatható.

Magatartási kódex

Kizárólag a következő feltételek, jogok, követelések és korlátozások figyelembe vételével használhatóak az Online Szolgáltatások.

Az Online Szolgáltatások használatával elfogadja a következőket: (1) az Online Szolgáltatások kizárólag személyes és nem kereskedelmi használatra, törvényes módon használja, betartva minden törvényt; (2) Ön nem használja az Online Szolgáltatásokat, amennyiben szerződéses kapcsolatban áll egy olyan kívülállóval, akivel vagy akin keresztül bárminemű bevételt teremt; (3) Ön nem korlátozhatja vagy akadályozhatja a többi felhasználót abban, hogy használják vagy élvezzék az Online Szolgáltatásokat (például zaklatás útján, hekkeléssel/csalással, zavarással, szexuális orientációval, fenyegetéssel, hátrányos befolyásolással, csúfítással, helyesírási hibákkal vagy felnőtt tartalmakkal); (4) Ön nem használja az Online Szolgáltatásokat olyan tartalmak készítésére, feltöltésére vagy közzétételére, amelyek köztudottan hamisak és/vagy rágalmazó, pontatlan, sértő, vulgáris, obszcén, profán, gyűlöletkeltő, zaklató, szexuálisan orientált, fenyegető, megsérti valaki jogait, sérti a törvényeket vagy sérti a közösségi alapelveket; (5) Ön nem készít, tölt fel vagy tesz közzé semmilyen szerzői jogvédett tartalmat, amit az Online Szolgáltatásokon keresztül használ vagy szerez, amíg nem birtokolja a szerzői jogokat vagy a felhasználandó tartalmakat; (6) Ön nem tesz közzé vagy tölt fel olyan tartalmakat, amelyek nem kapcsolódnak a Rockstar Games által készített videójátékokhoz és/vagy elemekhez; (7) Ön nem tesz közzé, tölt fel vagy ad el semmilyen információt, elemet, anyagot vagy szoftvert, ami módosítja vagy bármilyen formában befolyásolja az Online Szolgáltatásokat bármilyen módon, illetve vírust, időzített bombát, trójai vírust vagy egyéb zavaró, bomlasztó vagy káros komponenst és tartalmat; (8) Ön nem tesz közzé, tölt fel, készít vagy ad el olyan tartalmakat és elemeket, amelyek sértik mások szerzői jogait vagy egyéb jogokat; (9) Ön nem használ vagy készít nem jóváhagyott robotot vagy más programot, ami kapcsolatba lép az Online Szolgáltatásokkal; (10) Ön nem tesz közzé vagy tölt fel az Online Szolgáltatásokon kívüli közösségi média csatornát, weboldalt, honlapot, webáruházat, linket, letölthető tartalmat, Roleplay (RP) szervert, valamint kommunikációra alkalmas szervert és/vagy szoftvert; (11) Ön lehetősége szerint a leghamarabb reagál a Huroc megkeresésére; (12) Ön semmilyen formában nem korlátozza, bírálja, véleményezi, hozza nyilvánosságra vagy ossza meg más egyénekkel a Huroc munkáját, valamint az Önnel folytatott bárminemű kommunikációját; (13) Ön nem sajátít ki semmilyen egyént vagy egységet, aki kapcsolatban áll az Online Szolgáltatásokkal; (14) Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy az Online Szolgáltatások használatakor Ön nem sértheti meg a Rockstar Games Végfelhasználói Licencszerződését (lásd: EULA) és Szolgáltatásai Feltételeit (lásd: Terms of Service), valamint (15) Ön nem biztosít asszisztenciát, útmutatót vagy instrukciókat más egyéneknek vagy egységeknek, akik a fentieknek megfelelnek. Az összes elbírálást a Huroc saját belátása alapján végzi.

Mikor a felhasználók által készített tartalmakat (a továbbiakban: „Felhasználói Tartalom”) használjuk fel az Online Szolgáltatások során, nem vizsgáljuk meg a Felhasználói Tartalmak minden elemét, illetve nem igazoljuk a valódiságukat vagy eredetiségüket. Nem figyeljük aktívan a közzétett elemek tartalmait, illetve nem tartozunk felelősséggel azokért. Nem véleményezzük, illetve garantáljuk a Felhasználói Tartalmak valódiságát, teljességét vagy hasznosságát. A közzétett elemek tartalmai nem tükrözik a Huroc nézeteit, illetve bármilyen egyénét és vállalatét, akik kapcsolatban állnak a Huroc-kal, az Online Szolgáltatásokkal vagy a Huroc weboldalaival. Amennyiben úgy érzi, hogy a közzétett tartalom kifogásolható, kérjük használja az adott felülethez kapcsolódó jelentési funkciót vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. El fogunk távolítani minden olyan tartalmat, amit kifogásolhatónak találunk, illetve amennyiben az szükségessé válik. Kérjük vegye figyelembe, hogy a tartalmak eltávolítása és szerkesztése manuális folyamat és nem történik meg azonnal vagy egyáltalán. A Huroc nem felelős semmilyen közzétett tartalomért vagy cselekedért, amit más felhasználók végeznek el és Önhöz vagy az Ön által használt Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódnak. Fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk (és megtartsunk) minden Felhasználói Tartalmat bármilyen okból vagy ok nélkül. Ön teljes mértékben felelősséggel tartozik a saját Felhasználói Tartalmáért, illetve felelősséget vállal a Huroc-kal és ügynökeivel szemben, amennyiben az a Felhaszánlói Tartalomhoz köthető. Hirdetések közzététele, körlevelek, kérelmek vagy megjegyzések többszöri közzététele, illetve a „spam” tiltottak az Online Szolgáltatások használata során (beleértve a hirdetőtáblákat és chatszobákat is).

Az alkalmazott törvények értelmében és függvényében Ön vállalja a kockázatot az Online Szolgáltatások használata során, és a Huroc nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, sérülésért vagy kedvezőtlen teljesítményért az Online Szolgáltatások használata során.

Fenntartjuk a jogot, hogy felfedjük az Ön azonosságát (beleértve minden információt, amit tudunk Önről) minden figyelmeztetés nélkül, amennyiben az szükségessé válik az Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak alapján. További részletekért kérjük, látogasson el a https://huroc.com/privacy oldalra.

Limitált licenc a Huroc által

A Huroc limitált, nem továbbadható hozzáférést és használati jogot ad Önnek az Online Szolgáltatásokhoz. Minden licenc ehhez a Megállapodáshoz köthető, és részletesen tartalmazza a következőket: (i) Ön kizárólag saját felhasználásra, egyéni információszerzése, illetve nem kereskedelmi célra nézi, használja és nyomtatja ki az Online Szolgáltatásokat és azok tartalmait; (ii) Ön nem módosítja az Online Szolgáltatásokat vagy azok részeit, részleteit; (iii) Ön nem távolít el vagy módosít semmilyen szerzői jogvédett, bejegyzett vagy egyéb tartalmat, amelyek az Online Szolgáltatásokban vannak elhelyezve; (iv) Ön nem végez adathalászatot vagy használ robotot, illetve más adatgyűjtési módszert, továbbá egyéb zavaró megoldást; (v) Ön nem használja az Online Szolgáltatásokat másra, mint azok eredeti célja; (vi) Ön nem reprodukálja, készít másolati munkánkat, értékesíti, tükrözi vagy jeleníti meg az Online Szolgáltatásokat, kivéve amennyiben az engedélyezve van Önnek; és (vii) Ön nem szegheti meg a Magatartási kódexben foglaltakat.

A fent engedélyezetteken kívül az Online Szolgáltatások mindennemű használata tilos a Huroc írásos beleegyezése nélkül és a licenc használatának felfüggesztését eredményezheti. Minden más jóváhagyatlan használat sértheti az érvényes törvényeket, beleértve a szerzői jogi és védjegy törvényeket, illetve a kommunikációs elvárásokban foglaltakat. Amennyiben a Huroc nem engedélyezi, a Megállapodásban foglaltak nem tekinthetőek licencnek semmilyen szellemi jog érvényesítésében sem kizárással, implikációval vagy más módon. Ez a licenc bármikor visszavonható.

Ön felelősséget vállal és garantálja, hogy az Online Szolgáltatásokat kizárólag ezen licenc betartásával és minden elfogadott megegyezés figyelembevételével használja, továbbá nem sérti meg mások jogait, illetve a hatályos törvényeket. Felelősséget vállal a Huroc felé minden olyan tettért, amit ez a Megállapodás nem tartalmaz, illetve amiért az Online Szolgáltatások használatát korlátozza a Huroc Önnek. A Megállapodásban nem szereplő használati feltételekhez és egyéb jogokhoz a Huroc-hoz fordulhat a [email protected] címen.

A Huroc licence

Minden Felhasználói Tartalommal, üzenetek megosztásával, fájlok feltöltésével, adatok szolgáltatásával és bevitelével vagy a kommunikáció egyéb formáiban eljuttatott módokkal, illetve az Online Szolgáltatásokon keresztül Ön jogdíjmentes, örökös, korlátlan és világkörű hozzáférést és felhasználási jogot ad a Huroc-nak a következőkhöz: (1) Használat, másolás, továbbadás, adaptálás, publikus közzététel vagy megjelenítés minden elemmel és tartalommal kapcsolatban; és (2) korlátlan továbbadás harmadik félnek minden érvényes joggal, ami az elemre és/vagy tartalomra vonatkozik. Az említett engedély tartalmazza a teljes felhasználási jogot minden elem és/vagy tartalom esetében, beleértve, de nem kizárólag a jogokat a szerzői jogvédett tartalmakra, védjegyekre, szolgáltatási megjelölésre vagy a vonatkozó joghatóság által megszabott bármilyen szabadalmi törvény alá eső elemre és/vagy tartalomra.

Vásárlások lebonyolítása

Amennyiben Ön vásárolni szeretne olyan termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyek az Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódnak, Önnek meg kell adnia személyes információkat, beleértve bankkártya adatokat vagy egyéb, a fizetéshez kapcsolódó adatokat. Ön elfogadja, hogy minden információ, amit Ön szolgáltat, valós, teljes és a valóságnak megfelel. Ön elfogadja minden díj kifizetését, beleértve a szállítási és kezelési költségeket, a bankkártya használatból eredő költségeket vagy egyéb fizetési mechanizmushoz kapcsolódó költségeket, amelyek befolyásolják a termék és/vagy szolgáltatás árát. Ön továbbá elfogadja és felelősséget vállal minden érvényes adó megfizetésére, amely a vásárlásához kapcsolódik. A Huroc Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztatóját a https://huroc.com/privacy oldalon tekintheti meg, mielőtt bármilyen információt elküld a Huroc részére.

Csengőhangok, háttérképek és egyéb mobiltelefonos szolgáltatások és termékek

Számos mobiltelefon szolgáltató és szállító felajánl olyan lehetőséget, amellyel a vásárlóknak lehetőségük van kiválasztani és megvásárolni számos digitális terméket közvetlenül a mobiltelefonjukon keresztül. Az Online Szolgáltatások szintén lehetővé teszik digitális termékek kiválasztását és vásárlását, amelyek az Ön mobil készülékére lesznek szállítva. A digitális termékek lehetővé teszik a vásárlóknak, hogy testre szabják készüléküket vagy a készülékükhöz kapcsolódó szolgáltatásokat (például csengőhangok vagy háttérképek segítségével) vagy lehetőséget ad a vásárlóknak számos videó- vagy hanganyag megtekintésére vagy meghallgatására, amennyiben a vásárló azt választja. A digitális termékek némelyike vagy mindegyike elképzelhető, hogy nem érhető el, kompatibilis vagy használható minden mobiltelefon készüléken. Ennek következtében előfordulhat, hogy nem tudnak hozzáférést szerezni, illetve vásárolni bizonyos készülékeken a vásárlók. Ezen termékek megvásárlása mobil díjak kifizetését eredményezheti és vonhatja maga után, amit a szolgáltató vállalatok külön számláznak ki SMS üzenetekeért vagy más kommunikációért. Előfordulhat, hogy a mobil szolgáltató különdíjat számol fel a megvásárolni kívánt vagy kiválasztott termékért, szolgáltatásért vagy ajánlatért. Amennyiben a vásárlónak várakoznia kell híváskor és beérkező hívást fogad, miközben átveszi vagy megrendeli a digitális terméket vagy szolgáltatást, előfordulhat, hogy a termék vagy szolgáltatás vásárlása meghiúsul vagy nem teljesül. Minden feliratkozást igénylő szolgáltatásról leiratkozhat a termékhez kapcsolódó weboldalon vagy az érkezett üzenetben található instrukciók követésével. Termékeinkkel kapcsolatban további információkért kérjük, keressen fel minket az [email protected] címen.

Virtuális valuta és virtuális termékek

Az Online Szolgáltatások, valamint bizonyos szoftverek is felajánlhatják a lehetőséget vásárlásokra és/vagy játékbeli limitált licencet virtuális valutára és/vagy virtuális termékekre, melyek kizárólag a Huroc által jóváhagyott és szolgáltatott szoftverekben és szolgáltatásokban használhatóak fel. A virtuális valuta és/vagy a virtuális termékek nem használhatóak abban az esetben, amennyiben Ön szerződéses kapcsolatban áll más egyénekkel bevételszerzés, illetve más értékszerzés céljából. Minden licenc kizárólagosan az Ön beleegyezésével, illetve a Megállapodással és minden más irányelv vagy megállapodás figyelembevételével alkalmazható és használható. Minden játékbeli virtuális valuta és/vagy virtuális termék elveszhet, illetve módosulhat a játékosok által a játékmenet következtében, a játék elfogadott szabályzata alapján, melyek a valutára és termékekre vonatkoznak, melyek eltérőek lehetnek.

Garancia érvényesítés

ELŐFORDULHAT, HOGY A HUROC LINKEKET ÉS MUTATÓKAT HELYEZ EL HARMADIK FELEKNÉL (a továbbiakban: „HARMADIK FÉL WEBOLDALA”), TOVÁBBÁ ELŐFORDULHAT, HOGY IDŐRŐL IDŐRE HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ ELEMEKET ÉS TARTALMAKAT JELENÍT MEG WEBOLDALÁN. SEM A HUROC, SEM PARTNEREI, VISZONTELADÓI NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZÉRT, HOGY ELLENŐRIZZÉK VAGY IRÁNYÍTSÁK AZ INFORMÁCIÓKAT, TERMÉKEKET VAGY SZOLGÁLTATÁSOKAT AZ EMLÍTETT HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ WEBOLDALAKON. A HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ WEBOLDALAK ANYAGAI ÉS TARTALMAI NEM REPREZENTÁLJÁK A HUROC-OT VAGY ADNAK GARANCIÁT SEMMILYEN ESETBEN, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG BÁRMELY GARANCIÁT A FORGALOMKÉPESSÉGRE, KÖVETELMÉNYEKRE CÉLKITŰZÉSEKHEZ, ILLETVE SÉRTÉS ESETÉN. Egyes jogrendszerek nem engedélyezik a hallgatólagos jótállások kizárását, illetve korlátozását, továbbá a fogyasztó alkalmazandó, a törvényekből adódó jogainak korlátozását, így a fenti korlátozások némelyike vagy semelyike nem feltétlenül vonatkozik Önre.

Korlátozások és tiltások

Bár a Huroc Online Szolgáltatásai világkörűen elérhetőek, ennek ellenére nem minden termék vagy szolgáltatás hozzáférhető minden személy vagy geográfiai hely számára. A Huroc fenntartja a jogot, hogy belátása szerint korlátozza a termékek vagy szolgáltatások mennyiségét és hozzáférhetőségét bármely személy számára, amennyiben úgy kívánja. Bármely termék vagy szolgáltatás, illetve ajánlat érvényessége korlátozott, amennyiben azt a hatályos jogszabályok és/vagy törvények tiltják.

Felelősség a Huroc felé

Ön felelősséggel tartozik a Huroc és partnerei, munkatársai, igazgatói, vezetői, kollégái, ügynökei és szállítói felé minden károkozásért, sérelemért, költségért, beleértve az esetleges ügyvédi díjakat, melyek a Megállapodás megszegéséből adódóan származnak. A Huroc fenntartja a jogot, hogy vállalja minden olyan ügy védelmét és ellenőrzését, amely ezen bekezdésben szerepel.

Peres ügyek

Ez a Megállapodás Magyarországon készült és a Magyarországon hatályos törvények, jogszabályok és rendelkezések szerint irányadó és értelmezendő. A Megállapodás tartalmazza a kötelező érvényű bírósági és csoportos keresetek alóli mentességről szóló rendelkezéseket és jogokat, amelyek befolyásolják a „Vita” vonatkozásában fennálló jogait Ön és a Huroc között, továbbá felhívja Önt és a Huroc-ot a vita kötelező érvényű rendezéséhez egyéni választott bírósági eljárás során és nem bírósági tárgyalás keretében. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az erről szóló szakaszt, mielőtt telepíti vagy használja a Huroc bármelyik szoftverét vagy szolgáltatását. Ön és a Huroc minden vita esetében megegyezik abban, hogy a Magyarország területén illetékes bírósághoz fordulnak, illetve lemondanak a helyszíni, joghatósági, továbbá kényelmi panaszokról és nehézségekről. Ezen bekezdés az érvényes törvények szerinti maximálisan tág módon értelmezendő. Például, amennyiben Ön az Európai Unió állampolgára, Ön élvezni fogja a lakóhelye szerinti érvényes fogyasztóvédelmi törvényekben foglaltakat, beleértve minden érvényes rendelkezést, amely ezen Megállapodáshoz köthető. A Huroc fenntartja a jogot, hogy büntetőjogi eljárást indítson Ön ellen, amennyiben megsérti a Megállapodásban, az Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztatóban vagy bármely törvényben foglaltakat, amelyek kapcsolódnak a szolgáltatásokhoz és szoftverekhez, továbbá szerződésszegés, jogsértés, vagy állami jogsértések és törvénysértések esetén. Az irányadó feltételek Ön általi megsértése pozitív védekezést jelent (függetlenül attól, hogy bűncselekmény-e), amennyiben azt a Huroc ellen az Online Szolgáltatásokkal kapcsolatban igényli vagy nyújtja be.

Záró rendelkezések

A Huroc felfüggeszthet vagy szüneteltethet bármilyen Online Szolgáltatást és regisztrált felhasználói fiókot haladéktalanul, előzetes értesítés vagy figyelmeztetés nélkül, továbbá a Huroc belátása szerint szükséges esetekben, illetve bármely feltétel és irányadó elv, megállapodás vagy nyilatkozat megszegése esetén, amelyek a szoftverekhez kapcsolódnak, többek között a Megállapodás és/vagy az Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztató megszegése esetén. A felhasználói fiók felfüggesztése esetén az Ön Online Szolgáltatásokhoz való hozzáférése haladéktalanul megszűnik. Amennyiben szeretné felfüggeszteni hozzáférését és/vagy felhasználói fiókját, kérjük ne használja az Online Szolgáltatásokat. Jelen Megállapodás minden rendelkezése, amely felmondásnak felel meg érvényes a megszűnés ideje alatt is, beleértve a tulajdonjogokat és tulajdonjogi rendelkezéseket, jótállási nyilatkozatokat, illetve a felelősség korlátozását.

A Huroc bármilyen okból kifolyólag szüneteltetheti az Online Szolgáltatásokat előzetes értesítés esetén email üzeneten keresztül, vagy a weboldalon a „Hivatalos közlemények”, illetve a „Hivatalos információk” (vagy bármely hasonló cím esetén) szakaszokban való értesítés esetén, továbbá haladéktalanul is megteheti ezt minden előzetes értesítés nélkül, amennyiben az a Huroc hatáskörébe tartozik.

Vegyes rendelkezések

Amennyiben a Megállapodás bármelyik rendelkezését az illetékes joghatósággal rendelkező bíróság vagy más szerv úgy ítéli meg, hogy nem végrehajtható, ezeket a rendelkezéseket a szükséges mértékben korlátozni szükséges, illetve meg kell szüntetni annak érdekében, hogy a Megállapodás hatályos és jogképes maradjon. Ez a Megállapodás, továbbá az Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztató (mely megtekinthető a https://huroc.com/privacy oldalon) alkotja Ön és a Huroc között a teljes megállapodást, továbbá megszüntet minden korábbi szóbeli és/vagy írásbeli megegyezést és megállapodást, amely Ön és a Huroc között jött létre.

Amennyiben a Huroc elmulasztja és/vagy késlelteti az ezen Megállapodásból származó jogokat és kötelezettségeket, illetve hatáskörét, az nem tekinthető a Huroc jogokról, illetve hatáskörökről való lemondásának.

A Huroc-nak jogában áll módosítani a Megállapodást saját belátása szerint egy új, módosított Megállapodás közzétételével, vagy módosítás esetén figyelmeztetés hozzáadásával, amely a „Hivatalos közlemények”, illetve a „Hivatalos információk” (vagy bármely hasonló cím esetén) szekciókban feltüntetendő a bevezetés és érvénybe lépés előtt.

Ismételt jogsértés szabályzat

A Huroc fenntartja a jogot, hogy bizonyos körülmények között saját belátása szerint megszüntesse és/vagy felfüggessze a jogsértő fél hozzáférését és/vagy fiókjait. A Huroc továbbá saját belátása szerint korlátozhatja az Online Szolgáltatásokhoz való hozzáférést és/vagy felfüggesztheti a fiókot bárkinél, aki szerzői jogsértést és/vagy szellemi tulajdonjog sértést követ el, továbbá akkor is, ha jogsértés nem történt.

További kérdés, észrevétel esetén kérjük, keressen fel minket az [email protected] címen.

Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.