GTA Online / Heti Frissítés

Megérkezett a Panther Statue a The Cayo Perico Heist küldetéshez

Szerezd meg a Panther Statue Primary Target-et, május 27-én érkezik 8 új Stunt Race és sok más is vár

Megérkezett a Panther Statue a The Cayo Perico Heist küldetéshez

Szerezd meg a Panther Statue Primary Target-et, május 27-én érkezik 8 új Stunt Race és sok más is vár

2021. május 20.

Bennfentes informátorok szerint Cayo Perico szigetére egy különleges, rendkívül értékes szállítmány érkezik a héten.

Megérkezett a Panther Statue a The Cayo Perico Heist során, mint Primary Target – megtalálására egyszeri, garantált esély van. Sikeres teljesítés esetén a Panther Statue 1.900.000 GTA$-t ér.

Több új frissítés is érkezik a GTA Online-hoz májusban és a nyári hónapokban, többek között néhány, a játékosok által leginkább kért tartalmak, kiegészítők, vadonatúj termékek, “Quality of Life” változások és sok más is.

Készülj nagy összecsapásokra és izgalmas jelentekre, hiszen a bandák kivonulnak az utcákra, hogy felvághassanak a legújabb járműveikkel.

Új verseny típusokban mérettetheted meg magad, vagy akár részt vehetsz többrészes Robbery Mission küldetésekben is. Mindez a nyár folyamán érkezik a GTA Online világába.

Cover for a GTA Online update.

Hamarosan érkezik az új frissítés és május 27-én 8 új Stunt Race

Ha már elloptad a Panther Statue Primary Target-et, lazíts egy kicsit. Visszatér az autós kultúra is Los Santos utcáira: vadonatúj testreszabási és fejlesztési lehetőségek és sok más kiegészítő is érkezik a járművekhez.

A játékosok érdeklődésének megfelelően új “Underground Car Meet” helyszín érkezik Los Santos területére, de új versenyzési lehetőségek is várnak mindenkit – az ellopott járművek iránti kereslet sosem volt még nagyobb…

Hogy kellően felkészülhess a nyáron érkező tartalmakra és izgalmakra, május 27-én 8 új Stunt Race érkezik a GTA Online Stunt Series keretében a GTA Online világába. Ezek az új pályák vadonatúj lehetőségeket kínálnak a versenyzőknek több járműkategóriában is.

Poster for a GTA Online Community Update.

Deadline, Stunt Racing és Survival

Nem sokkal a 8 új Stunt Race megjelenése után, a futurisztikus Deadline rajongói is örülhetnek, hiszen 7 új pálya érkezik ehhez a játékmódhoz is.

Ha a hullámonként érkező ellenfeleket szereted, neked is van egy jó hírünk, hiszen hamarosan a Survival játékmódok is kapnak vadonatúj pályákat Los Santos és Blaine County területén.

A Panther Statue mellett továbbra is folytatódik a Gunrunning hónap – ennek keretében a Motor Wars Adversary Mode játékokért egészen június 3-ig x3 GTA$ & RP a kifizetés, de egyéb bónuszok és kedvezmények is érkeztek a héten.

Maradj velünk és térj vissza a HRC News-ra a következő hetekben is újabb jutalmakért és bónuszokért!

Promotional poster for Motor Wars Adversary Mode in GTA Online.

A Panther Statue elrablása után próbálj ki egy Motor Wars Adversary Mode játékot is

Irány a folyamatosan szűkülő játéktér: keress egy járművet és küzdj meg az ellenfeleiddel, hiszen ezen a héten x3 GTA$ & RP a jutalom az összes Motor Wars Adversary Mode játékért – egészen június 3-ig.

Nightclub bónuszok

Népszerűsítsd Nightclub szórakozóhelyedet is, miután elloptad El Rubio-tól a Panther Statue-t, mert május 27-ig x3 GTA$ a jutalom a Nightclub Popularity-ért.

A fentiek mellett teljesíts ezen a héten Client Job küldetéseket is a GTA Online-ban, mert május 27-ig x2 GTA$ & RP jutalmat szerezhetsz mindegyikért. Ezeket a Benefactor Terrorbyte-ból indíthatod el.

További bónuszok és kedvezmények

Lépj be a GTA Online világába május 27-ig, hogy ingyen tiéd lehessen négy különleges és menő póló – az éjszakai életbe ezekkel vághatsz bele igazán!

Mindemellett azok a játékosok, akik átlépték (vagy ezen a héten átlépik) a Rank 100 szintet a GTA Online-ban, ingyen megszerezhetik az Orange Shade Camo Livery-t a HVY Menacer-hez.

Számos kedvezményi s elérhető – többek között 40% kedvezménnyel lehet a tiéd az Ocelot Pariah, az Överflöd Entity XF, az Ocelot Lynx, a Pfister Neon és sok más.

A fentiek mellett számos egyéb tartalom is vár a GTA Online-ban. Az éppen aktuális esemény részleteiért látogass el a GTA Online Heti Frissítés oldalára a lenti gombra kattintva! A Rockstar Games által közzétett tartalmakat mindig megtalálod a Rockstar Newswire oldalán is angol nyelven.

GTA Online Heti Frissítés

Kiemelt hírek


Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.