Hungarian Rockstar Club

Rockstar Games

Szolgáltatási feltételek

és Végfelhasználói

Licencszerződés

Szolgáltatási feltételek

Terms of Service

Ez a dokumentum egy megállapodás (a “Megállapodás”) Ön és az Amerikai Egyesült Államokban működő Rockstar Games, Inc., a fenntartó- és anyavállalata a Take-Two Interactive Software, Inc., annak leányvállalatai és partnerei között (“Cég”, “Mi”), ami leírja és meghatározza az Online Szolgáltatások használatát. A Cég belépést engedélyez az Online és minden ahhoz kapcsolódó szolgáltatásba ezzel a Megállapodással. Éppen ezért kiemelten fontos ezen dokumentum figyelmes áttekintése.

 • Az Online Szolgáltatások Leírása (Description Of Online Services)
 • Védjegy és Szerzői Jogi Információk (Trademark And Copyright Information)
 • Bérkezett Üzenetek és Tartalmak (Submissions)
 • Magatartási Kódex (Code Of Conduct)
 • Limitált Licenc a Cég Által (Limited License By The Company)
 • A Cég Licence (License To The Company)
 • Vásárlások Lebonyolítása (Making Purchases)
 • Csengőhangok, Háttérképek és Egyéb Mobiltelefonos Szolgáltatások & Termékek (Ringtones, Wallpapers, And Other Mobile Device Services & Products)
 • Virtuális Valuta és Virtuális Termékek (Virtual Currency And Virtual Goods)
 • Garancia Érvényesítés (Warranty Disclaimer)
 • Korlátozások és Tiltások (Void Where Prohibited)
 • Felelősség a Cég Felé (Your responsibility to the Company)
 • Peres Ügyek (Litigation Issues)
 • Záró Rendelkezések (Termination)
 • Vegyes Rendelkezések (Miscellaneous)
 • Kijelölt Ügynökök a Digital Millenium Copyright Act Alatt (Designated Agent Under the Digital Millenium Copyright Act)
 • Ismételt Jogsértés Szabályzat (Repeat Infringer Policy)

Ez a dokumentum szorosan kapcsolódik a Végfelhasználói Licencszerződéshez (“End User License Agrement”), ami megtekinthető a következő címen: rockstargames.com/eula, ami szabályozza az összes szoftvert és szolgáltatást, amit a Cég üzemeltet vagy megjelenít, illetve rendelkezésre bocsájt.

Az Online

Szolgáltatások Leírása

A teljesség igényének fedezése érdekében ezzel a Megállapodással a Cég felajánlhat Önnek különböző termékeket, szolgáltatásokat, és weboldalakat olyan eszközökön, amik internet hozzáféréssel rendelkeznek, beleértve videójáték konzolokat, személyes számítógépeket, vagy mobiltelefonokat, illetve játékbeli applikációkat vagy szoftveres platformokat, többek között harmadik féltől származóakat is (összesítve “Online Szolgáltatások”). Az Online Szolgáltatások tartalmazzák ezeket, és bizonyos esetekben mást is, amiket a Cég nyújt Önnek, beleértve minden megjelenített tartalmat. A Cég felfüggesztheti, megváltoztathatja vagy befejezheti az Online Szolgáltatások nyújtását, többek között minden közzétett tartalmat azonnali hatállyal és ok nélkül, ide értve mindent, amiért a Cég felel, illetve amennyiben Ön megszegi a megállapodások és nyilatkozatok bármelyikét, beleértve a Megállapodást, az Adatvédelmi Nyilatkozatot, Adatvédelmi Irányelveket és/vagy a Peres Ügyek Nyilatkozatot. A Cég továbbá korlátozhatja szolgáltatásait és tartalmait, beleértve az Online Szolgáltatásokat is, indoklás és figyelmeztetés nélkül.

Védjegy és Szerzői

Jogi Információk

Minden, az Online Szolgáltatáshoz kapcsolódó anyag, beleértve szöveges tartalmakat, adatokat, grafikákat, logókat, gomb ikonokat, képeket, hanganyagokat, videóanyagokat, linkeket, digitális tartalmakat, adat összeállításokat, és szoftvereket a Cég tulajdona, ő irányítja azokat, felel értük és szolgáltatja azokat, továbbá védve vannak szerzői jogok, védjegyek és egyéb jogok által. Az Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódó tartalmak személyes, nem kereskedelmi használatra engedélyezettek és nem másolhatóak, reprodukálhatóak, másod közölhetőek, módosíthatók, felölthetőek, közzétehetőek, továbbíthatóak, vagy más módon megoszthatóak semmilyen formában, ide értve az emailt vagy más elektronikus formát, és vonatkoznak ezek minden tartalomra, beleértve azokat is, amiknél külön nincsenek megjelenítve az említett feltételek a Cég által. Ön letöltheti az arra engedélyezett tartalmakat saját felhasználásra, és nem kereskedelmi célra az Online Szolgáltatásokon keresztül, figyelembe véve és megjelenítve minden szerzői jogot és egyéb figyelmeztetést, ami ezeken a tartalmakon szerepel.

Beérkezett Üzenetek

és Tartalmak

A Cég örömmel fogad mindent a játékos közösségtől. Ön megadja a Cégnek az exkluzív, örökké tartó, visszavonhatatlan és teljes mértékben átruházható és továbbítható felhasználást világszerte a Cégnek küldött tartalmakkal kapcsolatban, beleértve a Cég weboldalán keresztül, email üzeneten keresztül, vagy minden más módon a Céghez juttatott tartalmakat minden ellenszolgáltatás, vagy fizetség igénye nélkül. A Cégnek benyújtott tartalmakra semmilyen jog és követelés nem formálható, vagy vitatható.

Magatartási Kódex

A következő szabályok, jogok, követelések, és korlátozások figyelembe vételével használhatóak az Online Szolgáltatások.

Az Online Szolgáltatások használatával elfogadja a következőket: (1) az Online Szolgáltatások kizárólag törvényes okokból és módon használja, betartva minden törvényt, illetve kizárólag személyes, nem kereskedelmi használatra; (2) Ön nem használja az Online Szolgáltatásokat, amennyiben szerződéses kapcsolatban áll egy olyan kívülállóval, akivel, vagy akin keresztül bárminemű bevételt teremt; (3) Ön nem korlátozhatja vagy akadályozhatja a többi felhasználót abban, hogy használják vagy élvezzék az Online Szolgáltatásokat (például zaklatás útján, hekkeléssel/csalással, zavarással, szexuális orientációval, fenyegetéssel, hátrányos befolyásolással vagy csúfítással); (4) Ön nem használja az Online Szolgáltatásokat olyan tartalmak készítésére, feltöltésére, vagy közzétételére, amik köztudottan hamisak és/vagy rágalmazó, pontatlan, sértő, vulgáris, obszcén, profán, gyűlöletkeltő, zaklató, szexuálisan orientált, fenyegető, megsérti valaki jogait, sérti a törvényeket, vagy sérti a közösségi alapelveket; (5) Ön nem készít, tölt fel, vagy tesz közzé semmilyen szerzői jogvédett tartalmat, amit az Online Szolgáltatásokon keresztül használ vagy szerez, amíg nem birtokolja a szerzői jogokat vagy a felhasználandó tartalmakat; (6) Ön nem tesz közzé, tölt fel vagy ad el semmilyen információt vagy szoftvert, ami módosítja vagy befolyásolja az Online Szolgáltatásokat bármilyen módon, illetve vírust, időzített bombát, trójai vírust vagy egyéb zavaró, bomlasztó, vagy káros komponenst és tartalmat; (7) Ön nem tesz közzé, tölt fel, készít, vagy ad el olyan tartalmakat és elemeket, amik sértik mások szerzői jogait vagy egyéb jogokat; (8) Ön nem csal vagy készít semmilyen, nem jóváhagyott robotot, vagy más programot, ami kapcsolatba lép az Online Szolgáltatásokkal; (9) Ön nem sajátít ki semmilyen egyént vagy egységet, aki kapcsolatban áll az Online Szolgáltatásokkal, és (10) nem biztosít asszisztenciát, útmutatót, vagy instrukciókat más egyéneknek vagy egységeknek, akik a fentieknek megfelelnek. Az összes elbírálást a Cég saját belátása alapján végzi.

Mikor a felhasználók által készített tartalmakat (“FKT”) használjuk fel az Online Szolgáltatások során, nem vizsgáljuk meg az FKT minden elemét, illetve nem igazoljuk a valódiságukat, vagy eredetiségüket. Nem figyeljük aktívan a közzétett elemek tartalmait, illetve nem tartozunk felelősséggel azokért. Nem véleményezzük, illetve garantáljuk az FKT-k valódiságát, teljességét, vagy hasznosságát. A közzétett elemek tartalmai nem tükrözik a Cég nézeteit, illetve leányvállalataiét, vagy bármilyen egyénét és vállalatét, akik kapcsolatban állnak a Céggel, az Online Szolgáltatásokkal, vagy a Cég weboldalaival. Amennyiben úgy érzi, hogy a közzétett tartalom kifogásolható, kérjük használja az adott felülethez kapcsolódó jelentési funkciót vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a https://support.rockstargames.com oldalon. El fogunk távolítani minden olyan tartalmat, amit kifogásolhatónak találunk, illetve az szükségessé válik. Kérjük vegye figyelembe, hogy a tartalmak eltávolítása és szerkesztése manuális folyamat és nem történik meg azonnal vagy egyáltalán. A Cég nem felelős semmilyen közzétett tartalomért, vagy végrehajtott cselekvésért, amit más Felhasználók végeznek el és Önhöz, vagy az Ön által használt Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódnak. Fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk (és megtartsunk) minden FKT-t vagy tartalmat bármilyen okból (vagy anélkül). Ön teljes mértékben felelősséggel tartozik a saját FKT-ért, illetve felelősséget vállal a Céggel és ügynökeivel szemben, amennyiben az az FKT-hez köthető. Hirdetések közzététele, körlevelek,kérelmek, vagy megjegyzések többszöri közzététele, illetve a “spam” tiltottak az Online Szolgáltatások használata során (beleértve a hirdetőtáblákat és chatszobákat is).

Az alkalmazott törvények értelmében és függvényében, Ön vállalja a kockázatot az Online Szolgáltatások használata során és a Cég nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, sérülésért, vagy kedvezőtlen teljesítményért az Online Szolgáltatások használata során.

Fenntartjuk a jogot, hogy felfedjük az Ön azonosságát (beleértve minden információt, amit tudunk Önről) minden figyelmeztetés nélkül, amennyiben az szükségessé válik az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban foglaltak alapján. További részletekért kérjük, látogasson el a https://rockstargames.com/privacy oldalra.

Limitált Licenc

a Cég Által

A Cég limitált, nem továbbadható hozzáférést és használati jogot ad Önnek az Online Szolgáltatásokhoz. Minden licenc ehhez a Megállapodáshoz, továbbá a Végfelhasználói Licencszerződéshez köthető, ami megtalálható a https://rockstargames.com/eula oldalon, és részletesen tartalmazza a következőket: (i) Ön kizárólag saját felhasználásra, egyéni információszerzése, illetve nem kereskedelmi célra nézi, használja és nyomtatja ki az Online Szolgáltatásokat és azok tartalmait; (ii) Ön nem módosítja az Online Szolgáltatásokat, vagy azok részeit, részleteit; (iii) Ön nem távolít el vagy módosít semmilyen szerzői jogvédett, bejegyzett, vagy más egyéb tartalmat, amik az Online Szolgáltatásokban vannak elhelyezve; (iv) Ön nem végez adathalászatot, vagy használ robotot, illetve más adatgyűjtési módszert, továbbá egyéb zavaró megoldást; (v) Ön nem használja az Online Szolgáltatásokat másra, mint azok eredeti célja; (vi) Ön nem reprodukálja, készít másolati munkánkat, értékesíti, tükrözi, vagy jeleníti meg az Online Szolgáltatásokat, kivéve amennyiben az engedélyezve van Önnek; és (vii) Ön nem szegheti meg a Magatartási Kódexben foglaltakat.

A fent engedélyezetteken kívül az Online Szolgáltatások mindennemű használata tilos a Cég írásos beleegyezése nélkül és a licenc használatának felfüggesztését eredményezheti. Minden más jóváhagyatlan használat sértheti az érvényes törvényeket, beleértve a szerzői jogi és védjegy törvényeket, illetve a kommunikációs elvárásokban foglaltakat. Amennyiben nem engedélyezzük, a Megállapodásban foglaltak nem tekinthetőek licencnek semmilyen szellemi jog érvényesítésében sem kizárással, implikációval vagy más módon. Ez a licenc bármikor visszavonható.

Ön felelősséget vállal és garantálja, hogy az Online Szolgáltatásokat kizárólag ezen licenc betartásával, a Végfelhasználói Licencszerződés és minden elfogadott megegyezés figyelembevételével használja, és nem sérti meg mások jogait, illetve az érvényes törvényeket. Felelősséget vállal a Cég felé minden olyan tettért, amit ez a Megállapodás nem tartalmaz, illetve amiért az Online Szolgáltatások használatát korlátozza a Cég Önnek. A Megállapodásban nem szereplő használati feltételekhez és egyéb jogokhoz a Céghez fordulhat a webmaster@rockstargames.com címen.

A Cég Licence

Minden FKT-val, üzenetek megosztásával, fájlok feltöltésével, adatok szolgáltatásával és bevitelével, vagy a kommunikáció egyéb formáiban eljuttatott módokkal, illetve az Online Szolgáltatásokon keresztül Ön jogdíjmentes, örökös, korlátlan és világkörű  hozzáférést és felhasználási jogot ad a Cégnek a következőkhöz: (1) Használat, másolás, továbbadás, adaptálás, publikus közzététel, vagy megjelenítés minden elemmel kapcsolatban; és (2) korlátlan továbbadás harmadik félnek minden érvényes joggal, ami az elemre vonatkozik. Az említett engedély tartalmazza a teljes felhasználási jogot minden elem esetében, beleértve, de nem kizárólag a jogokat a szerzői jogvédett tartalmakra, védjegyekre, szolgáltatási megjelölésre, vagy a vonatkozó joghatóság által megszabott bármilyen szabadalmi törvény alá eső elemre. A felhasználási feltételekről bővebben a https://rockstargames.com/eula oldalon olvashat.

Vásárlások

Lebonyolítása

Amennyiben Ön vásárolni szeretne olyan termékeket vagy szolgáltatásokat, amik az Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódnak, Önnek meg kell adnia fontos információkat, beleértve bankkártya adatokat vagy egyéb, a fizetéshez kapcsolódó adatokat. Ön elfogadja, hogy minden információ, amit Ön szolgáltat, valós, teljes és a valóságnak megfelel. Ön elfogadja minden díj kifizetését, beleértve a szállítási és kezelési költségeket, a bankkártya használatból eredő költségeket vagy egyéb fizetési mechanizmushoz kapcsolódó költségeket, amik befolyásolják az árat. Ön továbbá elfogadja és felelősséget vállal minden érvényes adó megfizetésére, ami a vásárlásához kapcsolódik. A Cég Adatvédelmi nyilatkozatát a https://rockstargames.com/privacy oldalon olvashatja el, mielőtt bármilyen információt elküld.

Csengőhangok, Háttérképek,

és Egyéb Mobiltelefonos

Szolgáltatások & Termékek

Számos mobiltelefon szolgáltató és szállító felajánl olyan lehetőséget, amivel a vásárlóknak lehetőségük van kiválasztani és megvásárolni számos digitális terméket közvetlenül a mobiltelefonjukon keresztül. Az Online Szolgáltatások szintén lehetővé teszik digitális termékek kiválasztását és vásárlását, amik az Ön mobil készülékére lesznek szállítva. A digitális termékek lehetővé teszik a vásárlóknak, hogy testreszabják készüléküket vagy a készülékükhöz kapcsolódó szolgáltatásokat (például csengőhangok vagy háttérképek segítségével), vagy lehetőséget ad a vásárlóknak számos videó- vagy hanganyag megtekintésére vagy meghallgatására, amennyiben a vásárló azt választja. A digitális termékek mindegyike vagy némelyike elképzelhető, hogy nem érhető el, kompatibilis vagy használható minden mobiltelefon készüléken. Ennek következtében előfordulhat, hogy nem tudnak hozzáférést szerezni, illetve vásárolni bizonyos készülékeken a vásárlók. Ezen termékek megvásárlása mobil díjak kifizetését eredményezheti és vonhatja maga után, amit a szolgáltató vállalatok külön számláznak ki SMS üzenetekeért vagy más kommunikációért. Előfordulhat, hogy a mobil szolgáltató különdíjat számol fel a megvásárolni kívánt vagy kiválasztott termékért, szolgáltatásért vagy ajánlatért. Amennyiben a vásárlónak várakoznia kell híváskor és beérkező hívást fogad, miközben átveszi vagy megrendeli a digitális terméket vagy szolgáltatást, előfordulhat, hogy a termék vagy szolgáltatás meghiúsul vagy nem teljesül. Minden feliratkozást igénylő szolgáltatásról leiratkozhat a termékhez kapcsolódó honlapon vagy az érkezett üzenetben található instrukciók követésével. Termékeinkkel kapcsolatban további információkért kérjük, keresse fel a https://support.rockstargames.com oldalt.

Virtuális Valuta

és Virtuális Termékek

Az Online Szolgáltatások, beleértve a szoftvereket is felajánlhatják a lehetőséget vásárlásokra és/vagy játékbeli limitált licencet virtuális valutára és/vagy virtuális termékekre, melyek kizárólag a Cég által jóváhagyott és szolgáltatott szoftverekben és szolgáltatásokban használhatóak fel. A virtuális valuta és/vagy a virtuális termékek nem használhatóak abban az esetben, amennyiben Ön szerződéses kapcsolatban áll más egyénekkel bevételszerzés, illetve más értékszerzés céljából. Minden licenc kizárólagosan az Ön beleegyezésével, illetve a Végfelhasználói Licencszerződéssel, a Megállapodással és minden más irányelv vagy megállapodás figyelembevételével alkalmazható és használható. Minden játékbeli virtuális valuta és/vagy virtuális termék elveszhet, illetve módosulhat a játékosok által a játékmenet következtében a játék elfogadott szabályzata alapján, melyek a valutára és termékekre vonatkoznak, melyek eltérőek lehetnek.  További részletekért kérjük, látogasson el a https://rockstargames.com/eula oldalra.

Garancia

Érvényesítés

A CÉG ELŐFORDULHAT, HOGY LINKEKET ÉS MUTATÓKAT HELYEZ EL HARMADIK FELEKNÉL (“HARMADIK FÉL WEBOLDALA”), TOVÁBBÁ ELŐFORDULHAT, HOGY IDŐRŐL IDŐRE HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ ANYAGOKAT ÉS TARTALMAKAT JELENÍT MEG WEBOLDALÁN. SEM A CÉG, ANNAK ANYAVÁLLALATA VAGY LEÁNYVÁLLALATAI, SEM PARTNEREI, VISZONTELADÓI NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET ARRA, HOGY ELLENŐRIZZÉK, OPERÁLJÁK VAGY IRÁNYÍTSÁK AZ INFORMÁCIÓKAT, TERMÉKEKET, VAGY SZOLGÁLTATÁSOKAT AZ EMLÍTETT HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ WEBOLDALAKON. A HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ WEBOLDALAK ANYAGAI ÉS TARTALMAI NEM REPREZENTÁLJÁK A CÉGET VAGY ADNAK GARANCIÁT SEMMILYEN ESETBEN, MÉG AMENNYIBEN AZT A BENYOMÁST KELTIK SEM, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG BÁRMELY GARANCIÁT A FORGALOMKÉPESSÉGRE, KÖVETELMÉNYEKRE CÉLKITŰZÉSEKHEZ, ILLETVE SÉRTÉS ESETÉN. Egyes jogrendszerek nem engedélyezik a hallgatólagos jótállások kizárását, illetve korlátozását, továbbá a fogyasztó alkalmazandó, a törvényekből adódó jogainak korlátozását, így a fenti korlátozások némelyike vagy semelyike nem feltétlenül vonatkozik Önre.

Korlátozások

és Tiltások

Habár a Cég Online Szolgáltatási világkörűen elérhetőek, ennek ellenére nem minden termék vagy szolgáltatás hozzáférhető minden személy vagy geográfiai lokáció számára. A Cég fenntartja a jogot, hogy belátása szerint korlátozza a termékek vagy szolgáltatások mennyiségét és hozzáférhetőségét bármely személy számára, amennyiben úgy kívánja. Bármely termék vagy szolgáltatás, illetve ajánlat érvényessége korlátozott, amennyiben az tilos.

Felelősség

a Cég Felé

Ön felelősséggel tartozik a Cég felé és partnerei, munkatársai, igazgatói, vezetői, kollégái, ügynökei, és szállítói felé minden károkozásért, sérelemért, költségért, beleértve az esetleges ügyvédi díjakat, melyek a Megállapodás megszegéséből adódóan származnak. A Cég fenntartja a jogot, hogy vállalja minden olyan ügy védelmét és ellenőrzését, amely ezen bekezdésben szerepel.

Peres Ügyek

Ez a Megállapodás New York államban készült és a New York állambeli törvények és rendelkezések szerint irányadó és értelmezendő. A Végfelhasználói Licencszerződés, amely a https://rockstargames.com/eula címen érhető el, illetve tartalmazza a kötelező érvényű bírósági és csoportos keresetek alóli mentességről szóló rendelkezéseket és jogokat, amelyek befolyásolják a “Vita” vonatkozásában fennálló jogait Ön és a Cég között, továbbá felhívja Önt és a Céget a Vita kötelező érvényű rendezéséhez egyéni választott bírósági eljárás során, és nem bírósági tárgyalás keretében. A végfelhasználói Licencszerződésben foglaltak szerint Önnek lehetősége van kihátrálni az Egyéni Választott Bírósági szakaszban és bekezdésben foglaltak alól. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az erről szóló szakaszt, mielőtt telepíti vagy használja a Cég bármelyik szoftverét vagy szolgáltatását. Az Egyéni Választott Bíróság szakasz elképzelhető, hogy nem vonatkozik Önre, amennyiben a lakóhely szerinti országában érvényes törvények tiltják azt. Minden olyan vita esetében, amely nem az egyéni választott bírósági ügyekhez kapcsolódik, Ön és a Cég megegyezik, hogy a New York állambeli szövetségi bírósághoz fordulnak, illetve lemondanak a helyszíni, joghatósági, továbbá kényelmi panaszokról és nehézségekről (ugyanakkor nem érinti a felek jogait, hogy az ügyet szövetségi bíróság elé terjesszék, amennyiben ez megengedett). Ezen bekezdés az érvényes törvények szerinti maximálisan tág módon értelmezendő. Például, amennyiben Ön az Európai Unió állampolgára, Ön élvezni fogja a lakóhelye szerinti érvényes fogyasztóvédelmi törvényekben foglaltakat, beleértve minden érvényes rendelkezést, amely ezen Megállapodáshoz köthető. A Cég fenntartja a jogot, hogy büntetőjogi eljárást indítson Ön ellen, amennyiben megsérti a Végfelhasználói Licencszerződésben, a Felhasználási Feltételekben, az Adatvédelmi nyilatkozatban, vagy bármely más törvényben foglaltakat, amelyek kapcsolódnak a szolgáltatásokhoz és szoftverekhez, továbbá szerződésszegés, jogsértés, vagy szövetségi és állami jogsértések és törvénysértések esetén. Az irányadó feltételek Ön általi megsértése pozitív védekezést jelent (függetlenül attól, hogy bűncselekmény-e), amennyiben azt a Cég ellen az Online Szolgáltatásokkal kapcsolatban igényli vagy nyújtja be.

Záró Rendelkezések

A Cég felfüggesztheti vagy szüneteltethet bármilyen Online Szolgáltatást és regisztrált felhasználói fiókot haladéktalanul, előzetes értesítés vagy figyelmeztetés nélkül, továbbá a Cég belátása szerint szükséges esetekben, illetve bármely feltétel és irányadó elv, megállapodás vagy nyilatkozat megszegése esetén, amelyek a szoftverekhez kapcsolódnak, többek között a Megállapodás, az Adatvédelmi irányelvek és/vagy a Végfelhasználói Licencszerződés megszegése esetén. A felhasználói fiók felfüggesztése esetén az Ön Online Szolgáltatásokhoz való hozzáférése haladéktalanul megszűnik. Amennyiben szeretné felfüggeszteni felhasználói fiókját, kérjük ne használja az Online Szolgáltatásokat. Jelen Megállapodás minden rendelkezése, amely felmondásnak felel meg érvényes a megszűnés ideje alatt is, beleértve a tulajdonjogokat és tulajdonjogi rendelkezéseket, jótállási nyilatkozatokat, illetve a felelősség korlátozását.

A Cég bármilyen okból kifolyólag szüneteltetheti az Online Szolgáltatásokat előzetes értesítés esetén email üzeneten keresztül, vagy a weboldalon a “Hivatalos Közlemények” (“Legal Notices”), illetve a Hivatalos Információk (“Legal Information”) (vagy bármely hasonló cím esetén) szakaszokban való értesítés esetén, továbbá haladéktalanul is megteheti ezt minden előzetes értesítés nélkül, amennyiben az a Cég hatáskörébe tartozik.

Vegyes Rendelkezések

Amennyiben a Megállapodás bármelyik rendelkezését az illetékes joghatósággal rendelkező bíróság vagy más szerv úgy ítéli meg, hogy nem végrehajtható, ezeket a rendelkezéseket a szükséges mértékben korlátozni szükséges, illetve meg kell szüntetni annak érdekében, hogy a Megállapodás hatályos és jogképes maradjon. Ez a Megállapodás, továbbá az Adatvédelmi irányelvek, mely megtekinthető a https://rockstargames.com/privacy oldalon, illetve a Végfelhasználói Licencszerződés alkotja Ön és a Cég között a teljes megállapodást, továbbá megszüntet minden korábbi szóbeli és/vagy írásbeli megegyezést és megállapodást, amely Ön és a Cég között jött létre.

Amennyiben a Cég elmulasztja és/vagy késlelteti az ezen Megállapodásból származó jogokat és kötelezettségeket, illetve hatáskörét, az nem tekinthető a Cég jogokról, illetve hatáskörökről való lemondásának.

A Cégnek jogában áll módosítani a Megállapodást saját belátása szerint egy új, módosított Megállapodás közzétételével, vagy módosítás esetén figyelmeztetés hozzáadásával, amely a “Hivatalos Közlemények” (“Legal Notices”), illetve a Hivatalos Információk (“Legal Information”) (vagy bármely hasonló cím esetén) szekciókban feltüntetendő a bevezetés és érvénybe lépés előtt.

Kijelölt Ügynökök a

Digital Millenium

Copyright Act Által

A Digital Millenium Copyright Act (“DMCA”) olyan mechanizmust szolgáltat, amellyel a szolgáltatókat figyelmeztethetik a törvénytelen szerzői jogvédett anyagok és tartalmak felhasználása esetén. A DMCA alkalmazása esetén a kérelmet, bejelentést a szolgáltató kijelölt ügynökének kell elküldeni. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy a Céget figyelmeztetni szükséges egy lehetséges online szerzői jogsértés kapcsán, amely az Online Szolgáltatásokhoz kapcsolódik, kérjük keresse fel a Cég kijelölt ügynökét:
Szolgáltató: Take-Two interactive Software, Inc.
Take-Two Interactive Software, Inc.
A Kijelölt Ügynök címe:
622 Broadway
New york, New York 10012
Beosztás: Általános Jogi Képviselő

A Kijelölt Ügynök telefonszáma: 646-536-2842
A Kijelölt Ügynök fax száma: 646-941-3566

A Kijelölt Ügynök Email címe: copyright@take2games.com

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bejelentés eredményessége és hitelessége érdekében a DMCA alapján szükséges követelményeket teljesíteni szükséges. Ezek megtekintheti a 17 U.S.C Sec. 512(c)(3) alatt, mielőtt elküldi a bejelentést.

Az említett DMCA követelmények teljesítése érdekében a bejelentésnek írásos formában tartalmaznia kell a következőket: (1) Fizikai vagy elektronikus aláírás attól a jogképes személytől, aki a jogsértésről bejelentést küld; (2) A megsértett szerzői jogvédett munka, tartalom azonosítására szolgáló információ, illetve amennyiben több szerzői jogvédett munkáról, tartalomról van szó egy oldalon belül vagy egy cselekedet következményében, teljes lista az oldalakról, ahol a jogsértések szerepelnek; (3) A jogsértő tartalom vagy a jogsértő cselekedet azonosítására szolgáló információ, melyet el kell távolítani, illetve hozzáférés azon tartalmakhoz, amelyek nyilvánosan nem elérhetőek, továbbá információ a tartalom lokációjáról; (4) A releváns céggel, vállalattal, vagy személlyel a kapcsolatfelvételhez szükséges, valós információk megosztása, mint például cím, telefonszám és amennyiben lehetséges, elektronikus email cím, amivel a releváns féllel kapcsolatfelvétel kezdeményezhető; (5) Nyilatkozat arról, hogy a jogsértő fél jóhiszeműen hiszi, hogy a felhasznált tartalom vagy anyag felhasználására nem jogosult a szerzői jogok tulajdonosa, annak ügynöke vagy a törvény által; és (6) Nyilatkozat arról, hogy a bejelentésben megadott információk valósak, helyesek, a valóságnak megfelelnek, és hogy az állítólagosan jogsértő fél bejelentését jogszerűen tette.

Ismételt

Jogsértés Szabályzat

A DMCA és más érvényes törvények értelmében a Cég elfogadta  azt a nyilatkozatot, amely szerint adott körülmények között a Cég saját belátása szerint, megszüntesse a jogsértő fél fiókjait. A Cég továbbá saját belátása szerint korlátozhatja az Online Szolgáltatásokhoz való hozzáférést és/vagy felfüggesztheti a fiókot bárkinél, aki szerzői jogsértést és/vagy szellemi tulajdonjog sértést követ el, továbbá akkor is, ha jogsértés nem történt.

Legal

A teljes, angol nyelvű Szolgáltatási feltételek megtekinthetők a https://rockstargames.com/legal oldalon.


EULA

A teljes, angol nyelvű Végfelhasználói Licencszerződés megtekinthető a https://rockstargames.com/eula oldalon.

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

HRC News

GTAV

Store

HUROC

Rockstar Games

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.