Rockstar Games
Service Status

Jelenleg minden szolgáltatás állapota: Elérhető / UP
Utoljára frissítve: 2023. 09. 27. 07:46

GTA Online

◉ PC
    Elérhető / UP

◉ PS5
    Elérhető / UP

◉ Xbox Series X|S
    Elérhető / UP

◉ PS4
    Elérhető / UP

◉ Xbox One
    Elérhető / UP

Red Dead Online

◉ PC
    Elérhető / UP

◉ PS4
    Elérhető / UP

◉ Xbox One
    Elérhető / UP

◉ Stadia
    Elérhető / UP

Rockstar Games Launcher

◉ Hitelesítés / Authentication
    Elérhető / UP

◉ Bolt / Store
    Elérhető / UP

◉ Felhő szolgáltatások / Cloud Services
    Elérhető / UP

◉ Letöltések / Downloads
    Elérhető / UP

Social Club

◉ Minden szolgáltatás
    Elérhető / UP

Mit jelent?

Elérhető / UP

Ebben az esetben a játékok, szolgáltatások probléma és fennakadás nélkül működnek.

Korlátozott / Limited

Ebben az esetben az adott játék vagy szolgáltatás korlátozottan elérhető. Elképzelhető, hogy lehet csatlakozni az adott játékhoz, de súlyos hibák léphetnek fel. Az is előfordulhat, hogy nem kerül mentésre az előrehaladás vagy elvesznek a korábbi javak, tárgyak és egyéb tartalmak, beleértve a szinteket pénzt, járműveket, ingatlanokat és egyebeket. Az eltűnt tartalmak visszaállítása nem minden esetben lehetséges, ezért nem ajánlott ilyen esetben elindítani a játékokat és használni a szolgáltatásokat.

Nem elérhető / Down

Ebben az esetben az adott játék vagy szolgáltatás egyáltalán nem elérhető, csatlakozásra és/vagy vásárlásra nincs lehetőség.


Az oldalon automatikusan frissülnek az adatok a Rockstar Games szervereinek állapota alapján, továbbá ugyanazt tartalmazzák, mint a Rockstar Games Service Status oldal. Az oldalt automatikus robot üzemelteti. Ezt az oldalt nem a Rockstar Games vagy a Take-Two Interactive üzemelteti.

This page in unofficial and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our website is fan-created.

A hivatalos Rockstar Games Service Status oldal az alábbi gombra kattintva érhető el:

Rockstar Games Service Status
Keresés

HRC News

Játékok

Hungarian Rockstar Club

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our channels are fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.