Hungarian Rockstar Club

Rockstar Games

Service Status

Jelenleg minden szolgáltatás állapota: Elérhető / UP
Utoljára frissítve: 2021. 01. 26. 04:06

GTA Online

◉ PC
    Elérhető / UP
◉ PS4
    Elérhető / UP
◉ Xbox One
    Elérhető / UP
◉ PS3
    Elérhető / UP
◉ Xbox 360
    Elérhető / UP

Red Dead Online

◉ PC
    Elérhető / UP
◉ Xbox One
    Elérhető / UP
◉ PS4
    Elérhető / UP
◉ Stadia
    Elérhető / UP

Rockstar Games

Launcher

◉ Hitelesítés / Authentication
    Elérhető / UP
◉ Bolt / Store
    Elérhető / UP
◉ Felhő szolgáltatások / Cloud Services
    Elérhető / UP
◉ Letöltések / Downloads
    Elérhető / UP

Social Club

◉ Minden szolgáltatás
    Elérhető / UP

Mit jelent?

Elérhető / UP

Ebben az esetben a játékok, szolgáltatások probléma nélkül működnek.

Korlátozott / Limited

Ebben az esetben az adott játék / szolgáltatás korlátozottan elérhető. Elképzelhető, hogy lehet csatlakozni az adott játékhoz, de súlyos hibák léphetnek fel. Az is előfordulhat, hogy nem kerül mentésre az előrehaladás vagy elvesznek a korábbi javak, tárgyak és egyéb tartalmak (szintek, pénz, járművek, ingatlanok). Az eltűnt tartalmak visszaállítása nem minden esetben lehetséges, ezért nem ajánlott ilyen esetben elindítani a játékokat, szolgáltatásokat.

Nem elérhető / Down

Ebben az esetben az adott játék / szolgáltatás egyáltalán nem elérhető, csatlakozásra nincs lehetőség.

Az oldalon automatikusan frissülnek az adatok a Rockstar Games szervereinek állapota alapján, továbbá ugyanazt tartalmazzák, mint a Rockstar Games Service Status oldal. Az oldalt automatikus robot üzemelteti.

Rockstar Games Service Status

A hivatalos Rockstar Games Service Status oldal ide kattintva érhető el.

Ezt az oldalt nem a Rockstar Games vagy a Take-Two Interactive üzemelteti. A huroc.com oldal nem hivatalos csatorna, a Hungarian Rockstar Fan Club pedig nem áll kapcsolatban sem a Rockstar Games, sem a Take-Two Interactive vállalatokkal.

This page in unofficial and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created.

Adatvédelmi beállítások
Ez a weboldal sütiket használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. A böngésző beállításaiban igény szerint módosíthatóak ezek a beállítások. Oldalunk harmadik féltől származó anyagokat és szkripteket is tartalmazhat, többek között követési technológiát. A részletes, teljes adatvédelmi nyilatkozat és az általunk gyűjtött adatok listája megtalálható a következő címen: Adatvédelmi nyilatkozat
Youtube
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Youtube
Vimeo
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Vimeo
Google Maps
Tartalom megjelenítés engedélyezése - Google
Keresés

Legnépszerűbb
oldalak

HRC News

Store

Grand Theft Auto V

HUROC

Egyéb

Please note that we are not affiliated with Rockstar Games and our company is fan-created. 'Grand Theft Auto', 'GTA', 'Red Dead Redemption' and 'Red Dead' are trademarks and properties of Take-Two Interactive Software, Inc. Huroc.com is an unofficial site and is not produced or maintained by Rockstar Games, Inc. or Take-Two Interactive Software, Inc. The aim of the shared contents is only to inform our visitors about the latest news as we are not given the official rights. We believe in fair use of copyrighted materials.